IN GESPREK MET:
Tybert Jan Maters

AddLive: technisch productiebedrijf binnen de cultuur- en evenementenbranche

Nieuw lid Tybert Jan Maters van AddLive stelt zich voor

Onlangs is Tybert Jan Maters van AddLive lid geworden van Bedrijvenvereniging Zuidoost. Hij stelt zich graag aan jullie voor.

Wat is je naam en bedrijfsnaam?
Tybert Jan Maters, AddLive B.V. www.addlive.nl

Wat is je functie?
Eigenaar, directeur.

Wat doen jullie?
Wij zijn een technisch productiebedrijf binnen de cultuur- en evenementenbranche. Onze belangrijkste activiteiten omvatten het bieden van volledige ondersteuning voor, tijdens en na producties. Samen met onze opdrachtgevers maken we unieke en hoogwaardige producties. We leveren diensten en materialen die worden ingezet bij zowel intieme als grootschalige projecten en evenementen. Onze expertise omvat: pré-productie, ontwerp, projectleiding en levering van technische materialen aan onze opdrachtgevers. Onze vakspecialisten op het gebied van audio, licht rigging en video maken het mogelijk om producties te realiseren.

Naast technisch toeleverancier en onze expertise in technische productie voor evenementen, festivals, congressen en theaterproducties, introduceren we vanaf 2024 de mogelijkheid om onze studio/multifunctionele ruimte te huren. Deze ruimte, met een afmeting van 25 bij 15 meter, fungeert niet alleen als oefenruimte voor artiesten, bands en theater- en dansgezelschappen, maar is ook uitermate geschikt voor diverse andere doeleinden, zoals trainingen, workshops en meer. Daarnaast beschikt deze multifunctionele ruimte over een aangrenzend kantoor/flexplek.

Waarom ben je lid geworden?
In de afgelopen jaren bevonden we ons in Haren. Als gevolg van de groei die we in die periode hebben doorgemaakt, zijn we actief op zoek gegaan naar een nieuwe en ruimere locatie. Toen het voormalige pand van Boekbinderij Van der Esch te koop kwam, zagen we de kans om naar Groningen te verhuizen.

Als bedrijf hechten we veel waarde aan het aangaan van lokale samenwerkingen. Het voelde dan ook als een natuurlijke keuze om ons aan te sluiten bij de bedrijvenvereniging.

Wat verwacht je van ons?
We vinden he leuk om lokaal nieuwe contacten te leggen. Het lijkt ons interessant om in de toekomst de mogelijkheid te hebben om een kijkje achter de schermen te nemen bij andere bedrijven of deel te nemen aan interessante lezingen. Dit geldt uiteraard ook andersom. Ben je benieuwd wat er tegenwoordig gebeurt aan de Rigaweg 18? Loop gerust eens binnen, ook zonder afspraak staat bij ons de koffie altijd klaar.