OVER ZO

Een actief netwerk van circa 320 ondernemers en organisaties op bedrijventerrein Zuidoost in de stad Groningen die zorgt voor een schoon, veilig en bereikbaar werkgebied door actief terreinbeheer

Bedrijvenvereniging Zuidoost is een actief netwerk van circa 320 ondernemers en organisaties op bedrijventerrein Zuidoost in de stad Groningen. Om succesvol te zijn als ondernemer, heb je niet alleen een goed idee en financiering nodig. Ook een goed netwerk, een geschikte bedrijfslocatie en actieve belangenbehartiging zijn onontbeerlijk om te kunnen bloeien in je vak en om je klanten optimaal van dienst te zijn. En voor dat laatste zorgen wij.

ZO zorgt voor een schoon, heel, veilig en bereikbaar werkgebied door actief terreinbeheer. Wij verbinden jou met je mede-ondernemers via ons netwerk en bijbehorende activiteiten. En wij komen op voor jouw belangen als entrepreneur bij de lokale politiek en bij andere economische en sociale organisaties. Zo kan jij je tijd besteden aan datgene waar je goed in bent: ondernemen! Een lidmaatschap kost € 150,00 per jaar. Lid worden kan via deze link!