ZO doen we dat

ZO doen we dat

Bedrijvenvereniging Zuidoost is een actief netwerk van circa 320 ondernemers en organisaties op bedrijventerrein Zuidoost in de stad Groningen. Om succesvol te zijn als ondernemer, heb je niet alleen een goed idee en financiering nodig. Ook een goed netwerk, een geschikte bedrijfslocatie en actieve belangenbehartiging zijn onontbeerlijk om te kunnen bloeien in je vak en om je klanten optimaal van dienst te zijn. En voor dat laatste zorgen wij.

ZO zorgt voor een schoon, heel, veilig en bereikbaar werkgebied door actief terreinbeheer. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van duurzaamheid en digitalisering. Wij verbinden jou met je mede-ondernemers via ons netwerk en bijbehorende activiteiten. En wij komen op voor jouw belangen als entrepreneur bij de lokale politiek en bij andere economische en sociale organisaties. Zo kan jij je tijd besteden aan datgene waar je goed in bent: ondernemen!

Wie kan lid worden?

Ben jij ondernemer op het bedrijventerrein Zuidoost in de stad Groningen, en valt je bezoekadres onder de postcode 9723? Dan kun je lid worden van ZO. Val je niet onder deze voorwaarden, maar wil je toch graag lid worden, stuur dan een verzoek aan het bestuur van ZO. Het bestuur zal dan je aanvraag beoordelen en je zo snel mogelijk laten weten of je lid kunt worden.

Bedrijfsgebied ZO

Kennismaken?

Wil je zelf eens vrijblijvend kennismaken om te zien of de vereniging bij je past? Neem dan contact op met Annatascha Udinga van het officemanagement via telefoonnummer 06-38528100. Ze praat je graag bij. Je kunt ook een keer zonder verplichtingen een van onze bijeenkomsten bezoeken. Neem contact op voor meer informatie.

Lancering nieuwe website van Bedrijvenvereniging ZO