Sandra Hoiting

Een sterk netwerk is heel belangrijk voor je ondernemerschap

In gesprek met: Sandra Hoiting

"Ik ben vooral lid geworden vanwege het contact met mede-ondernemers. De vereniging is heel actief op het bedrijventerrein. De borden bij de toegangswegen waren een goed zichtbaar en warm welkom voor ons. Tot en met 2016 zaten wij in Zuid-Groningen en ik wist eerst niet goed wat ik kon verwachten van de vereniging, buiten in contact komen met de mensen die hier al zitten."

"Bij de eerste bijeenkomst hoorde ik al direct handige inhoudelijke zaken, zoals over Groningen Bereikbaar en over de ontsluiting van het bedrijventerrein. Toen dacht ik ineens: dat is eigenlijk van wezenlijk belang naast al die contacten. Dat er veel contactmomenten met mede-ondernemers georganiseerd worden vind ik prettig. Bij de bedrijfsbezoeken steek je iets op en leer je leuke mensen kennen in een prikkelende omgeving. Dat werkt! Een sterk netwerk is heel belangrijk voor je bedrijf en je ondernemerschap. Niet zozeer om direct omzet uit te halen maar om elkaars kracht te kunnen gebruiken. Waar ik kan verwijs ik graag door naar mede-ondernemers hier op het terrein. Dat doe je alleen als je er zeker van bent dat iemand in goede handen is. Daarom is het zo goed om elkaar te kennen. Ik zie alleen maar voordelen!"

Sandra Hoiting, eigenaar Walhout & Hoiting Administraties en Belastingen. Ondernemers van klein tot middelgroot weten Walhout & Hoiting te vinden voor hun boekhoudingen, belastingaangiften, loonadministraties en bedrijfsadviezen. Lid van VBZO sinds 2017.