Ondernemersfonds Groningen

Het Ondernemersfonds Groningen is bedoeld voor financiering van activiteiten van, voor en door Groninger ondernemers.

Ondernemersfonds Groningen

Het Ondernemersfonds Groningen is bedoeld voor financiering van activiteiten van, voor en door Groninger ondernemers. Op initiatief van de vier Groninger bedrijvenverenigingen waaronder ZO, is het Ondernemersfonds op 1 januari 2011 opgericht. Het geld dat het Ondernemersfonds beheert, wordt opgebracht door een verplichte opslag op de OZB voor bedrijven in de gemeente Groningen.

Hoe werkt Het Ondernemersfonds Groningen?
Het Ondernemersfonds biedt (gedeeltelijke) financiering om activiteiten en maatregelen die in het algemene belang zijn van ondernemers, op collectieve wijze te realiseren. De gemeente Groningen stelt zich op als partner en streeft naar cofinanciering van de projecten die de ondernemers voordragen. Er is voor iedere Bedrijvenvereniging jaarlijks een budget voor de uitvoering van plannen ter verbetering van het eigen bedrijventerrein. Ook ZO heeft dus ieder jaar een budget voor acties en initiatieven die goed zijn voor het collectief en het hele bedrijventerrein.

Ideeën en projecten indienen?
Heb jij als ondernemer een creatief idee? ZO komt graag in contact met ondernemers die plannen hebben die goed zijn voor de ontwikkeling van een economisch gezonde en aantrekkelijke stad. Vanuit het Ondernemersfonds Groningen kan ZO financieel ondersteunen! Heb jij een goed plan om Zuidoost te verbeteren? Neem contact op met Irma Noorbergen, parkmanager via: irma@bedrijvenvereniging-zo.nl of telefonisch: 06 – 111 4444 3.

Hoe aanvragen?
Een aanvraag indienen bij het Ondernemersfonds? Dat kan via deze link.

Neem voor het indienen van de aanvraag eerst contact op met Irma Noorbergen.