Werkzaamheden Osloweg/Stettinweg en Kielerbocht

Werkzaamheden Osloweg/Stettinweg en Kielerbocht

08-06-2018

Aanpak Ring Zuid is op 23 mei 2018 gestart met het aanbrengen van grond voor de aanleg van de nieuwe aansluitingen van de Osloweg/Stettinweg en de Kielerbocht op de zuidelijke ringweg. De werkzaamheden duren t/m 15 juni 2018. Lees hier hun aankondigingsbrief van de werkzaamheden.

Aanbrengen grond

Deze week (week 23 mei) zijn we begonnen met het aanbrengen van grond bij Kielerbocht. Dit zal worden afgerond in week 24 (11t/m 17 mei). Daarna starten we met het aanbrengen van grond bij de Osloweg/Stettinweg. Dit zal circa drie weken duren.

Grondwerkzaamheden Osloweg/Stettinweg en Kielerbocht

Industrieterrein Driebond krijgt een nieuwe op- en afrit van en naar de zuidelijke ringweg. Het aanbrengen van de grond is de eerste stap. De nieuwe op- en afritten zullen op een later tijdstip worden gebouwd. Bij dit artikel ziet u een impressie van de nieuwe situatie.

Hinder van de werkzaamheden

Ter hoogte van de werkzaamheden aan de Kielerbocht is een rijstrook afgezet. Dit is met borden aangegeven. Er zijn verkeersregelaars ingezet om de doorstroming van het verkeer te regelen. Ter hoogte van de werkzaamheden aan de Osloweg/Stettinweg zullen de bermen worden afgezet met rood-witte schildjes. Voor beide situaties geldt een lagere snelheid. Desondanks verwachten we weinig hinder voor het verkeer.

Actuele informatie

Data zijn onder voorbehoud van omstandigheden. Meer informatie over deze werkzaamheden en de actuele planning leest u op www.aanpakringzuid.nl/uitvoering/actuele-werkzaamheden.

Vragen en klachten

Met vragen of klachten kunt u terecht bij het Loket Verkeer en Werkzaamheden, (050) 367 89 89 of loketverkeer.werkzaamheden@groningen.nl of via de website www.aanpakringzuid.nl. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meldt u dan via de website aan voor de nieuwsbrief Zuiderplantsoen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief