Welkom nieuw lid FD Personal Training

12-02-2022

Wat is je naam, bedrijfsnaam en wat is je functie?

Mijn naam is Francisco Doezeman. Eigenaar van FD Personal training en wedstrijdvechter kickboksen semi pro met 22 jaar ervaring. Vijf jaar geleden begon ik met FD personal training. Eerst voor een sportschool, waar ik veel mensen heb geholpen met afvallen of fit worden. Al op jonge leeftijd deed ik aan kickboksen en ik deelde mijn kennis graag met anderen. Op latere leeftijd maakte ik van mijn passie mijn werk en begon ik met één op één personal training. Voor mij is het geweldig om een verschil te kunnen maken voor mensen die net dat extra zetje nodig hebben. Een goede personal trainer zorgt ervoor dat zijn klanten niet alleen fysiek, maar ook mentaal sterk en fit worden. Je begint als vreemden, maar al snel ontstaat er een bijzondere band die voor mij heel waardevol is. Een positieve impact hebben op iemands leven, is het mooiste aan mijn werk als personal trainer.

Wat doen jullie?

Hoewel de afgelopen jaren voor veel ondernemers zwaar zijn geweest, heb ik na de eerste lockdown de FD personal training studio opgericht. Ik vond een mooi pandje en samen met mijn bestaande én nieuwe klanten groeide FD personal training enorm. We groeiden in een jaar tijd zo hard dat er een nieuw, groter pand moest komen. En ik ging op zoek naar meer trainers, om zo al mijn klanten te kunnen voorzien in hun behoeften. Inmiddels zitten we in een pand van 180 vierkante meter en zijn we met vier personal trainers.

Waarom ben je lid geworden?

Nu hebben we de kans om samen te werken met bedrijfsvereniging ZO, wat ik als een mooie kans zie om veel bedrijven dagelijks te gaan helpen. Bij FD personal training bieden wij bootcamps, boks fit, kickboksen en personal training aan voor mensen en bedrijven om ons heen. Wij staan klaar om een grote impact te maken op de gezondheid van zo veel mogelijk mensen.

Fitte werknemers zijn goede werknemers Een fitte werknemer staat gelijk aan minder ziekteverzuim, een betere gezondheid zowel fysiek als mentaal én samen met collega’s trainen kan gezien worden als teambuilding. En ander leuk nieuws, een fitheidscursus is voor de werkgever volledig fiscaal aftrekbaar! Wij bieden groepstrainingen aan voor groepen van maximaal 20 personen. Het personeel kan dan kiezen uit kick fit of circuittraining. Bij beide trainingen werken we op een leuke manier aan uithoudingsvermogen en samenwerking. Maar ook personal training is natuurlijk een optie. We maken dan samen een specifiek en persoonlijk plan, om de doelen en wensen zo succesvol mogelijk te bereiken. Ik hoop zo veel mogelijk van jullie binnenkort te mogen verwelkomen in de FD personal training studio!

Wat verwacht je van ons?

Interessante meetings hoe we met elkaar in contact kunnen komen als bedrijven en elkaar waardevolle diensten kunnen aanbieden.