Wegwerkzaamheden Osloweg op 20 juli

Wegwerkzaamheden Osloweg op 20 juli

08-07-2020

De gemeente Groningen laat maandag 20 juli tusssen 9 en 12 uur wegwerkzaamheden op een deel van de Osloweg uitvoeren, om het asfalt te repareren. De Osloweg is dan tussen de rotonde naar de Gotenburgweg en de afslag Stettinweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Lees hier meer in de infobrief die de gemeente heeft gestuurd naar de belanghebbenden.

Infobrief gemeente

Geachte mevrouw, mijnheer,  

Op maandag 20 juli werkt aannemer KWS Infra in opdracht van de gemeente bij u in de straat aan het wegdek. Die dag is een deel van de Osloweg gestremd. Verkeersregelaars zorgen ervoor dat de bedrijven aan dit deel van de Osloweg, weliswaar met enige hinder, bereikbaar blijven. In deze brief leest u meer over deze werkzaamheden.

Nieuwe slijtlaag

Het wegdek van de Osloweg, tussen Stettinweg en de rotonde met de Gotenburgweg, is toe aan onderhoud. Op maandag 20 juli wordt van 09.00 uur tot 12.00 uur gewerkt aan het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag op de weg. De Osloweg is dan tussen de rotonde naar de Gotenburgweg en de afslag Stettinweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Een omleidingsroute is met borden aangegeven. Bedrijven blijven bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Wel levert dit werk voor bestemmingsverkeer wat vertraging op. Ook voor hulpdiensten blijft dit deel van de Osloweg steeds bereikbaar.

Asfalteren

De nieuwe slijtlaag verlengt de levensduur van het asfalt. Zodra de werkzaamheden aan de ringweg zijn afgerond krijgt de Osloweg een nieuwe laag asfalt.

Informatie
Hebt u vragen naar aanleiding van deze informatie? Neemt u dan contact op met Jan Kraan van gemeente Groningen, via t. 14 050 of per mail jan.kraan@groningen.nl Tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Alex de Jong van KWS Infra, t. (06) 15 52 75 90.


Met vriendelijke groet,
Mirjam van der Feen, stadsdeelbeheerder Zuid

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Actueel

Activiteiten

Er zijn nog geen activiteiten gepland.

Contact