Wegwerkzaamheden Bergenweg

Wegwerkzaamheden Bergenweg

20-07-2018

De gemeente voert in juli werkzaamheden aan het asfalt aan de Bergenweg uit. Het gaat om het gedeelte van de weg dat achter het Groothandelscentrum langs loopt, tot aan de brug. Ze gaan de rijweg opnieuw asfalteren. De werkzaamheden beginnen in de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 juli, tussen 23:00u en 4:00u. Hierna is de rijweg weer open voor verkeer. Van zaterdag 28 juli om 19:00u tot maandag 30 juli om 6:00u. is de weg weer afgesloten en wordt de nieuwe deklaag aangebracht. Daarna is de stremming voorbij en is de weg open voor verkeer. Gedurende de werkzaamheden is de Bergenweg gestremd.

Omleidingsroute

De omleidingsroute wordt ter plekke met borden aangegeven. Het frezen van het oude asfalt kan geluidsoverlast met zich mee brengen. Voor de eventuele overlast die dit met zich meebrengt vraagt de gemeente uw begrip.

Vragen of klachten?

Namens de gemeente wordt het werk begeleid door Ronald Rosman. Met hem kunt u contact opnemen als u vragen heeft of als u problemen verwacht in verband met de geplande werkzaamheden. Hij is bereikbaar op het telefoonnummer 06-52774694 of via e-mail: ronald.rosman@groningen.nl . Namens de uitvoerder, KWS, is de contactpersoon Alex de Jong. Hij is tijdens de werkzaamheden te bereiken op 06-15527590. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief