Webinars Online Marketing op 15, 22 en 29 april

Webinars Online Marketing op 15, 22 en 29 april

10-04-2020

Door alle maatregelen rondom het coronavirus hebben veel ondernemers het zwaar. Bezoekers blijven steeds vaker thuis en dus is het zaak dat je als ondernemer jouw klanten op een andere manier bereikt. Het kan dan ook goed zijn om je juist nu extra te verdiepen in de mogelijkheden van online marketing. De Groninger Ondernemers Academy organiseert daarom op 15, 22 en 29 april webinars over online marketing.

Meerdere webinars

In de komende periode bieden zij je de mogelijkheid meerdere webinars te volgen, waarin jij als ondernemer direct zelf aan de slag kunt. Alle webinars worden verzorgd door Triplepro Online Marketing en zijn geschikt voor ondernemers die met online marketing willen starten of die er al enige ervaring mee hebben. Er valt vaak nog veel te leren van de specialisten, soms kunnen zelfs kleine tips een groot effect hebben!

15-04-2020 | Online Marketing: Training Facebook Advertising

Let op: deze training is volgeboekt! Ze plannen op dit moment een extra (zelfde) training in. Je kunt je dus alsnog aanmelden voor deze training via deze link. De organisatie laat je zo snel mogelijk via e-mail weten wanneer deze extra training zal plaatsvinden!

Onderstaande training betreft een webinar!

Facebook Advertising Training
Hoe zet ik een effectieve advertentie in? Wat is het doel van mijn advertenties? Op welke doelgroep richt ik mij en wat zijn de mogelijkheden? Allemaal vragen die tijdens de praktisch ingerichte workshop voorbij komen. Je leert te werken in Facebook Business Manager om dezelfde avond nog een effectief ingerichte campagne klaar te hebben.

22-04-2020 | Online Marketing: Training E-mail Marketing

Let op: deze training is volgeboekt! Ze onderzoeken de mogelijkheid om een extra (zelfde) training in te plannen. Je kunt je dus alsnog aanmelden voor deze training via deze link, maar komt dan op de wachtlijst. De organisatie laat je dan zo snel mogelijk via e-mail weten of extra training zal plaatsvinden!

Onderstaande training betreft een webinar!

E-mail Marketing Training
Hoe kan ik mijn bestaande klanten activeren? Hoe vaak moet ik e-mails versturen? Welke programma's kan ik daar het beste voor gebruiken? Samen met een e-mailmarketing specialist ga je aan de slag om e-mailmarketing voor jouw bedrijf op te zetten en in te richten. Ook maak je een e-mail template aan waarbij je leert een goed converterende e-mail in te richten.

29-04-2020 | Online Marketing: Training Google Ads

Google Ads Training
Hoe richt ik een Google Ads advertentie in? Welke mogelijkheden zijn er voor mijn bedrijf? Wat zijn de kosten van een advertentie en wat kan het opleveren? Met deze praktisch ingerichte training leer je mogelijkheden van Google Ads kennen. Je richt een effectieve advertentie op voor jou bedrijf, die je dezelfde avond al kan gebruiken.

Je kunt je hier aanmelden voor deze training.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief