Update werkzaamheden Gotenburgweg/Osloweg

Update werkzaamheden Gotenburgweg/Osloweg

19-04-2021

Tussen knooppunt Euvelgunne en de Europaweg wordt de zuidelijke ringweg verbreed. Dit gaat om de noordelijke rijbaan, voor het verkeer richting het Julianaplein. Hiervoor is het nodig het bestaande viaduct te renoveren en de fundering aan te brengen voor de verbreding van het viaduct.

Osloweg/Stettinweg
De eerder aangebrachte grondwal aan de Osloweg/Stettinweg heeft de afgelopen maanden kunnen ‘inklinken’ en de bovenste laag is verwijderd. In april en mei 2021 wordt in de grondwal de riolering voor de afwatering aangebracht. Omliggende panden en het verkeer ondervinden geen hinder van de werkzaamheden. Er wordt gewerkt op doordeweekse dagen tussen 07.00 uur en 19.00 uur.


Gotenburgweg
Aan de Gotenburgweg wordt de komende weken verder gewerkt aan de voorbereidingen voor de verbreding van de zuidelijke ringweg door beton te storten voor een nieuwe pijler en liggers te plaatsen. Ten noordoosten van de voormalige rotondes aan de Gotenburgweg/Osloweg is de grondwal ook voldoende ‘ingeklonken’ en wordt in april en mei de bovenste laag grond verwijderd. Hiervoor is het nodig om de afrit af te sluiten. Dit gebeurt in meerdere doordeweekse nachten. 

 

Actuele informatie De werkzaamheden en data zijn onder voorbehoud. Meer informatie over deze werkzaamheden en de actuele planning: www.aanpakringzuid.nl/uitvoering/actuele-werkzaamheden.


Met vragen of klachten kunt u terecht bij het Loket Verkeer en Werkzaamheden, (050) 367 89 89 of loketverkeer.werkzaamheden@groningen.nl of via de website www.aanpakringzuid.nl.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief Oost of blijf op de hoogte via ons SMS-service. Meer informatie en aanmelden: www.aanpakringzuid.nl/aanmelden

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief