Update BBOG: rust door surveillances

Update BBOG: rust door surveillances

27-03-2019

Lees hier de nieuwe update van de BBOG: een spontane reactie van Egbert Ipema van Sign Up bij het gesprek over nut en noodzaak van de collectieve surveillance over de bedrijventerreinen in Groningen.

Check

Het klopt, waar een surveillant het niet vertrouwt checkt zij of hij daadwerkelijk of ramen en deuren zijn gesloten. Zo niet, dan gebeurt dat alsnog, in ieder geval voor het oog van de wereld. De collectieve surveillance vindt plaats onder de vlag van BBOG*, beveiligingsbedrijf CRUON voert uit.

Briefje in de bus

Het is alweer een tijdje geleden dat Egbert in de brievenbus van zijn pand aan de Wasaweg een briefje vond. Met de mededeling dat CRUON aan zijn ramen en deuren had gemorreld en gesloten had bevonden. Mooi dat dat gebeurt, vindt Egbert. Liever dat een beveiliger dat doet dan een inbreker. En dat hij er eigenlijk niets van merkt, behalve dan dat briefje! ‘Dat is goed’, zegt hij, ‘weten dat er in de stille uren iemand over je spullen waakt’. Het geeft hem rust.

Verderop in het gesprek komt naar voren dat surveillance eigenlijk niet zonder collectief kan. Het is kostbaar. De gezamenlijke aanpak spaart kosten voor de individuele ondernemer en is zeer effectief.

Sign-up

Sign-Up produceert reclame-uitingen en is vooral sterk in signing. Een korte rondleiding leert dat het een veelzijdig bedrijf is dat van de nieuwste technieken gebruik maakt. Naast het ‘gebruikelijke’ bestickeren van auto’s en objecten kan Sign-Up auto’s wrappen, met een folie een andere kleur of look geven, en zelfs zorgen voor extra bescherming van glas in deuren en ramen door het aanbrengen van een speciale folie van polycarbonaat. Sign-Up is gevestigd aan de Wasastraat 28, 9723 JD in Groningen en bereikbaar via www.sign-up.nl of info@sign-up.nl.

Over de BBOG

De gezamenlijke surveillancerondes vinden plaats conform de afspraken binnen BBOG (Bedrijfsbeveiliging Omgeving Groningen). Binnen BBOG werken gemeente, politie, veiligheidsregio en bedrijvenverenigingen onder het motto 'Schoon, Heel en Veilig' samen aan criminaliteitspreventie, beveiliging en veiligheidszorg op de bedrijvenlocaties in Groningen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief