Uitnodiging workshops Groningen Bereikbaar op 12 december

Uitnodiging workshops Groningen Bereikbaar op 12 december

21-11-2019

Er wordt in Groningen volop gewerkt aan weg en spoor. Samen zorgen we ervoor dat Groningen tijdens de werkzaamheden zo goed mogelijk bereikbaar blijft. Naast de werkzaamheden, krijg je als bedrijf te maken met de nieuwe Klimaatafspraken op het gebied van mobiliteit. Daarom organiseert Groningen Bereikbaar op donderdag 12 december een workshopsessie voor bedrijven die een eerste of volgende stap willen zetten op het gebeid van duurzame mobiliteit en bereikbaarheid.

Je bent hiervoor als lid van ZO van harte uitgenodigd. Tijdens de workshops krijg je praktische handvaten aangereikt om met deze thema’s aan de slag te gaan. Aansluitend kun je een rondleiding krijgen langs de highlights van het Forum. De workshopsessies vinden plaats op donderdag 12 december van 09.00 tot 10.00 uur in het Forum Groningen.

Programma workshopsessies

Het programma ziet er als volgt uit:

Inloop met koffie | 08.45 - 09.00 uur

Workshop ronde 1 | 09.00 - 09.30 uur

Workshop ronde 2 | 09.30 - 10.00 uur

  • Fiets van de zaak: nieuwe fietsregeling 2020
  • Hoe realiseer ik laadpalen bij mijn bedrijf?
  • OV-stimulering: hoe pak ik het aan?

De workshops worden in twee rondes gegeven. Elke ronde worden dezelfde drie workshops aangeboden. Je kunt per ronde deelnemen aan één workshop.

Rondleiding | 10.00 - 10.30 uur Rondleiding langs de hoogtepunten van het Forum

Locatie

De workshopsessie vindt plaats in het Forum Groningen (Nieuwe Markt 1, 9712KN in Groningen, ingang bereikbaar via de Schoolstraat). Het Forum is midden in het centrum van Groningen en dus goed bereikbaar op de fiets, met het OV of via de P+R’s.

Aanmelden

Groningen Bereikbaar hoort graag of je erbij bent en aan welke workshops je wilt deelnemen. Je kunt dit doorgeven op groningenbereikbaar.nl/workshopsessie. Heb je een collega voor wie de workshops interessant zijn, stuur deze uitnodiging dan gerust door.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief