Uitnodiging inloopbijeenkomst TenneT op 16 juni

Uitnodiging inloopbijeenkomst TenneT op 16 juni

11-06-2020

TenneT verricht vanaf maandag 15 juni tot eind augustus werkzaamheden aan de hoogspanningsverbinding op een deel van Euvelgunne. Om bedrijven en perceeleigenaren te informeren, organiseren zij op 16 juni een inloopbijeenkomst. Leden van ZO die in dit gebied een bedrijf hebben, zijn hier ook van harte voor uitgenodigd. Lees meer in onderstaande uitnodigingsbrief van Tennet.

Uitnodigingsbrief

"Geachte heer, mevrouw,

Graag nodigen we u uit voor de inloopbijeenkomst op 16 juni aanstaande tussen 16.00 en 18.00 uur in de TopDutch Lounge van FC Groningen (Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen). We informeren u dan over de (voorbereidende) werkzaamheden die vanaf 15 juni tot en met eind augustus plaatsvinden aan de hoogspanningsverbinding boven Bedrijventerrein Euvelgunne. Deze werkzaamheden zijn onderdeel van het onderhoud en de versterking van de hoogspanningsverbinding tussen Groningen Hunze en Delfzijl Weiwerd.

Tijdens de inloopbijeenkomst komt u alles te weten over de planning, hinder en waarom dit onderhoud aan de hoogspanningsverbinding nodig is. U kunt op uw gemak de informatieborden van het project bekijken. Medewerkers van TenneT en de uitvoerende aannemer zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

We nemen alle Corona-richtlijnen in acht. We willen daarvoor graag inzicht in het aantal mensen dat komt. Daarom ontvangen we graag voor 11 juni uw aanmelding via ellen.salverda@tennet.eu.

Naast deze inloopbijeenkomst kunt u altijd informatie vinden op www.tennet.eu/groningen-delfzijl/. Ook kunt u de TenneT BouwApp downloaden op uw telefoon of tablet via de App Store (Apple) of Play Store (Android). In de BouwApp kiest u voor 'Projecten' en vervolgens voor 'Groningen-Delfzijl 110 kV'.

We zien u graag op 16 juni!

Met vriendelijke groet,
TenneT TSO B.V

Wouter Poelmans
Projectleider

Praktische info

De inloopbijeenkomst op 16 juni aanstaande vindt plaats tussen 16.00 en 18.00 uur in de TopDutch Lounge van FC Groningen (Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen). In deze brief ontvangt u informatie over parkeren en ingang en uitgang.

U kunt de auto parkeren in P1 P West (volg bordjes FC Groningen). Daarna loopt u via de trappenhal omhoog. Eenmaal buiten loopt u links om het gebouw heen naar P Zuid. Tegenover de twee beige-kleurige woontorens vindt u de ingang naar de TopDutch Lounge. Wanneer u na afloop het gebouw weer verlaat, bevindt de ingang naar uw auto, naar P West, zich op circa 10 meter aan uw linkerhand.

De TopDutch Lounge is geschikt voor 200 mensen. Er is volop ruimte voor het aantal mensen dat wij verwachten. Aanmelden is niet perse nodig, maar mocht u de tijd kunnen vinden, dan horen wij graag of u komt via ellen.salverda@tennet.eu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief