Uitnodiging gezamenlijke netwerkborrel op Promotiedagen

17-10-2018

Een ideale manier om je relaties in het bedrijfsleven en de politiek van Groningen te ontmoeten: de gezamenlijke netwerkborrel op de Promotiedagen van de vier Groninger bedrijvenverenigingen GCC, VBNO, WEST, ZO en de gemeente Groningen op woensdag 7 november!

Het bestuur van Bedrijvenvereniging ZO nodigt je van harte uit als lid van ZO voor dit netwerkevent. Meld je als lid van ZO hier dus snel aan.

16.30 uur       Inloop
16.45 uur       Welkomstwoord
16.50 uur       Moment rond Groningen City Monitor
17.00 uur       Vervolg borrel
18.00 uur       Einde programma

Locatie en parkeren

De locatie van de gezamenlijke netwerkborrel is onze stands op de Promotiedagen, centraal in Expohal 1 in MartiniPlaza. In de buurt van MartiniPlaza is voldoende gelegenheid om te parkeren, maar houdt rekening met grote drukte.

Aanmelden

Graag ontvangen we je aanmelding voor de borrel via Mijn ZO, liefst uiterlijk 1 november in verband met de catering.

Graag tot ziens op woensdag 7 november!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de GCC, VBNO, WEST, ZO en de gemeente Groningen