Uitnodiging bijeenkomst Zon op Daken op 28 februari

Uitnodiging bijeenkomst Zon op Daken op 28 februari

14-02-2019

De gemeente Groningen, samen met bedrijvenvereniging Zuidoost, heeft zich ten doel gesteld om in 2035 CO2 neutraal te zijn en voor 1 mei 2020, 12 MWp te ontwikkelen op daken van bedrijven en kantoren. De gemeente is hiervoor een pilot van 1 jaar gestart voor bedrijventerrein Zuidoost, 'Zon op Daken'. Ohpen ingenieurs verzorgt hiervoor kosteloos en onafhankelijk advies. Hoe? Dat lichten we graag toe op een informatiebijeenkomst op donderdag 28 februari over dit project. 

  • Wanneer: donderdag 28 februari
  • Tijd: 16.00 uur tot 18.00 uur
  • Waar: Noorderpoort Euroborg, Boumaboulevard in Groningen. Grand Café, zaal Break

Programma

Tijdens deze bijeenkomst presenteren wij ons projectplan en de manier waarop wij je van advies kunnen voorzien. Het programma ziet er verder als volgt uit:

  • Openingswoord door Harry Marissen, voorzitter ZO. 
  • Duurzaamheidsdoelstellingen Gemeente Groningen, plannen Zuid-Oost Groningen, door Floris van Dijk
  • Zun op ’t dak, goud veur Grunn; Rene Garlich en Aletta Zwart, inclusief toelichting van de Business Cases. 
  • Gelegenheid tot het stellen van vragen.

Ons projectteam is aanwezig tijdens deze namiddag, alsmede een afvaardiging van de gemeente Groningen en de bedrijvenvereniging Zuidoost.

Aanmelden

Je wordt vriendelijk verzocht je door een berichtje per mail (zonopbedrijfsdaken@ohpen-ingenieurs.nl) aan te melden voor de informatiebijeenkomst.

Mocht je deze middag niet aanwezig kunnen zijn, dan kunnen we ook in later stadium nog eens met u een afspraak maken. Neem hiervoor contact met ons op en we plannen een bezoek in. 

We hopen op een geslaagde middag waar we een voorzet geven op wat je kunt verwachten, zodat we snelheid brengen in het project en met zijn allen mooie duurzame projecten kunnen organiseren.

Vragen?

Vragen of opmerkingen over het project? Neem dan contact met ons op. zonopbedrijfsdaken@ohpen-ingenieurs.nl | 06-46358856

Met vriendelijke groeten,

R.Garlich (Ophen Adviseurs)     
Floris van Dijk en Peter Spaak (gemeente Groningen)
Nico Borgman (Bedrijvenvereniging ZO)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Actueel

Contact