Training winkeldiefstalpreventie op 8 oktober 2019

Training winkeldiefstalpreventie op 8 oktober 2019

18-09-2019

Ook dit jaar staat de Groninger Ondernemers Academy weer stil bij de Week van de Veiligheid. De praktische training "Winkeldiefstalpreventie” op dinsdag 8 oktober biedt de deelnemer nieuwe inzichten op het gebied van afwijkend winkelgedrag en winkeldiefstal. De training is gericht op het bekijken van de verschillende aspecten van winkeldiefstal. Wanneer spreken we over winkeldiefstal? Wat is afwijkend winkelgedrag en hoe signaleer je dat?

Programma

Het programma start om 18.15 uur en eindigt om 21 uur.Tijdens de training wordt besproken en getraind hoe je afwijkend gedrag kunt herkennen en beïnvloeden. Ook wordt er aandacht besteedt aan de verschillende types winkeldieven en het voorkomen van winkeldiefstal. Deskundige trainers van de organisatie “Andriessen Criminaliteits- preventie” zullen er een interactieve en afwisselende training van maken, waarbij de theorie wordt verbonden aan voorbeelden en oefeningen uit praktijksituaties.

Heb je onderwerpen die je zelf graag behandeld zou willen zien tijdens de training? Ook dat is mogelijk en kun je eenvoudigweg bij het aanmelden aangeven.

Kosten, locatie en aanmelding

De training is kosteloos bij te wonen door ondernemers, filiaalmanagers en hun medewerkers. Locatie is MartiniPlaza, Leonard Springerlaan 2, Groningen. Aanmelden is noodzakelijk via deze website.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief