Succesvolle actie op Valentijnsdag 2021

18-02-2021

Als bestuur van ZO, willen wij de bedrijven in ons gebied zo goed mogelijk faciliteren op allerlei gebieden. In deze coronatijd zijn de mogelijkheden daartoe beperkt. Geen live bijeenkomsten, eindejaarsactiviteiten of bedrijfsbezoeken om een paar voorbeelden te noemen.

We hebben een grote diversiteit aan bedrijven op ZO, onder andere een aantal leden die actief zijn in de horeca, een sector die zwaar te lijden heeft door corona.

Hart onder de riem

Hoe leuk zou het zijn wanneer we deze leden een hart onder de riem kunnen steken en tegelijkertijd de andere leden een alternatief voor de ‘gemiste’ einde- en nieuwsjaarsbijeenkomst kunnen bieden. En dat is gelukt.

Op zondag 14 februari (Valentijnsdag) bereiden De Stadstuin, Dennis Cooking Place en De Ringweg een 3-gangen menu voor leden. Ingrediënten worden geleverd door Hanos, Makro, Sligro en Bidfood.

De leden kunnen kiezen uit 3 verschillende menu’s voor 2 personen. De maaltijd konden de leden middels een “drive-through” ’s middags afhalen.

Prachtige reacties

We hebben prachtige reacties ontvangen van onze leden. Dank daarvoor.

Impressie

Om nog weer even sfeer te proeven, zie onderstaande video.