Promotiedagen 2018: ben jij erbij met ZO?

14-06-2018

Op 6 en 7 november 2018 vinden de Promotiedagen Noord-Nederland weer plaats in MartiniPlaza, en Bedrijvenvereniging Zuidoost (ZO) is er natuurlijk weer bij met een mooie stand!

We hebben een fraaie, kant en klare stand, waarin de leden zich gezamenlijk kunnen presenteren. Een deelname vergt voor jou als ondernemer daarom nauwelijks voorbereiding, maar levert wel uitstekende mogelijkheden op om te netwerken en zaken te doen. Er zijn circa twintig plaatsen beschikbaar en de infobijeenkomst is op 6 juli, dus reageer snel!

Standhoudersbijeenkomst

Op vrijdag 6 juli vindt om 09.00 uur de standhoudersbijeenkomst plaats voor de Promotiedagen. Meld je dus snel aan voor deze bijeenkomst (via info@bedrijvenvereniging-zo.nl), zodat je voor de zomer van alle in’s en out’s op de hoogte bent. De locatie en uitnodiging ontvang je z.s.m. na aanmelding als deelnemer.

Kosten deelname

Complete deelname: € 700,-. Dit is inclusief:

• Opbouw en inrichting van de stand
  • Eigen zitruimte
  • Zichtbaarheid met logo’s
  • Gezamenlijke cateringfaciliteiten en bergingsruimte
  • Netwerkactiviteiten
  • Profiel op de website Promotiedagen
  • Digitale en papieren relatiekaarten

De prijs van de consumpties is niet inbegrepen.

Aanmelden voor deelname aan de ZO-stand kan via: