Nieuw lid René Nieborg van Uniwork Beroepskleding stelt zich voor

Nieuw lid René Nieborg van Uniwork Beroepskleding stelt zich voor

21-02-2023

Wat is je naam en bedrijfsnaam?
Mijn naam is René Nieborg en ben werkzaam bij Uniwork Beroepskleding.

Wat is je functie?
Ik ben werkzaam als Accountmanager.

Wat doen jullie?
Uniwork  Beroepskleding, totaalleverancier van beroepskleding, veiligheidsschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ontstaan vanuit een passie voor het product en ontplooid door het DNA van onze vakspecialisten.

Alles voor de juiste en professionele beroepskleding op de werkvloer. Van representatieve uniformen tot sterke workwear. Beroepskleding, die niet alleen beeldbepalend is voor een onderscheidend vermogen, maar ook het professionele leven van de hardwerkende vakmensen eenvoudiger, veiliger en productiever maakt. Onze vakkennis gaat hand in hand met de persoonlijke benadering naar onze klanten.
Met nog een eigen in-house atelier voorzien wij alle beroepskleding van logo’s of andere bedrijfskenmerken. Op die manier dragen wij bij aan de zichtbaarheid van uw bedrijf! Daarnaast maakt onze coupeuse alles op maat. Zo staat iedereen er goed gekleed bij!

Ontzorgen, efficiënt en lucratief, dat is Uniwork voor uw bedrijf. Wij bieden bedrijven een op maat gemaakte website waarbij de bestellingen niet alleen inzichtelijk worden, maar waarmee ook enorm veel tijd, gedoe en dus geld kan worden bespaard. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het mij weten, rene@uniwork.nl Mobiele nummer: 06-21296003. Vanaf medio april zijn wij gevestigd aan de
Wasaweg 4  en tot die tijd zijn jullie van harte welkom aan de Gotenburgweg 23 te Groningen.
 
Waarom ben je lid geworden?
Om met andere mensen en bedrijven in contact te komen, het uitbreiden van mijn netwerk  en Uniwork nog beter op de kaart te zetten.
 
Wat verwacht je van ons?
De mogelijkheid om bedrijven en mensen te leren kennen tijdens leuke en gezellige georganiseerde activiteiten. Op deze manier blijven we op de hoogte van alles wat er speelt binnen de Bedrijvenvereniging ZO en de omgeving.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief