Masterclass Bedrijfsopvolging en Bedrijfsbeëindiging

Masterclass Bedrijfsopvolging en Bedrijfsbeëindiging

22-11-2018

De Groninger Retail Academy organiseert op maandag 10 december een masterclass met als thema over bedrijfsopvolging en bedrijfsbeëindiging in opdracht van de Groningen City Club (GCC). 

Er is veel te doen de komende jaren, want Nederland vergrijst in een snel tempo en deze zogenaamde babyboomers zullen behoefte hebben aan een opvolger. Familiebedrijven worden echter in slechts de helft van de gevallen overgenomen door één van de kinderen en ook voor alle andere bedrijven geldt dat nieuwkomers van harte welkom zijn om de winkel open te houden. Maar hoe gaat dit in zijn werk, wat is er nodig om over enkele jaren het bekende ‘stokje’ over te dragen, welke fiscale regelingen zijn er, waar te beginnen … én wat te doen als bedrijfsopvolging niet lukt of geen optie is?

Leren van specialisten

Tijdens deze masterclass zullen ervaringsdeskundigen van De Haan Advocaten & Notarissen stil staan bij de verschillende aspecten die komen kijken bij bedrijfsopvolging en/of bedrijfsbeëindiging. Een bijeenkomst die de juridische aspecten belicht, maar vooral ook ruimte biedt om op informele wijze van gedachten te wisselen over heel praktische zaken.

Programma:

18.15 uur inloop met broodjes en soep
18.45 uur aanvang programma
20.45 uur afsluiting met drankje
21.15 uur einde

Aanmelden:

In verband met een maximum aantal deelnemers moet je je vooraf aanmelden. Het aanmeldformulier vind je hier. Aan deze bijeenkomst zijn GEEN kosten verbonden.

Locatie:

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Actueel

Contact