Lunchwebinar: Ondernemen in de anderhalve meter economie op 4 juni

Lunchwebinar: Ondernemen in de anderhalve meter economie op 4 juni

02-06-2020

Ondernemen in de anderhalvemetereconomie; de uitdaging waar elke ondernemer nu voor staat. Welke kansen zien je collega-ondernemers in de regio? En welke goede ideeën kun je naar aanleiding daarvan opdoen? Leer hier alles over in het lunchwebinar van de Hanzehogeschool en de WOO op 4 juni!

Webinar

Tijdens het webinar “Ondernemen in de anderhalve-meter economie” presenteert lector Marketing & Ondernemen Karel Jan Alsem de uitkomsten van het onderzoek dat hierover onder mkb-ondernemers is gehouden. Online marketing expert Wolter van der Weide maakt het daarna gelijk concreet: in een overzichtelijk aantal stappen online ondernemen in de anderhalvemetereconomie.

Anticiperen

De coronacrisis raakt iedereen. Het heeft veel gevolgen voor elke onderneming. Hoe anticipeert jouw onderneming hierop? Een groot deel van de mkb-ondernemers ziet de (nabije) toekomst toch positief, blijkt uit onderzoek in opdracht van het lectoraat Marketing & Ondernemen van de Hanzehogeschool Groningen en Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO). Tijdens dit webinar hoor je de mening van collega-ondernemers, wellicht bieden deze je nieuwe ideeën om sterker uit deze crisis te komen.

Tijdens dit lunchwebinar presenteert lector Karel Jan Alsem de meest opvallende & inspirerende uitkomsten van het onderzoek. En vertelt online expert Wolter van der Weide van online marketing bureau Daar-om hoe je daar als bedrijf direct mee aan de slag kunt.

Aanmelden

Ben je benieuwd naar de uitkomsten van het onderzoek, meld je zich dan nu aan voor het (online) lunchwebinar op donderdag 4 juni 2020 van 12.30 - 13.30 uur. 

Ja, ik meld me aan

Je ontvangt een dag van tevoren een link naar het webinar om te kunnen deelnemen.   

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Actueel

Contact