Korting MARUG Marketing Conferentie 2020 voor leden ZO

Korting MARUG Marketing Conferentie 2020 voor leden ZO

18-12-2019

Leden van bedrijvenvereniging Zuidoost kunnen met korting deelnemen aan de MARUG Conferentie over omnichannel marketing, die plaatsvindt op 18 februari 2020 in MartiniPlaza. Als lid van ZO betaal je €125 i.p.v. €199 per persoon.

Thema

Met de voortdurende digitale transformatie worden nieuwe technologieën steeds meer geïntegreerd in ons dagelijks leven. Nieuwe kanalen zoals mobiele apps, sociale media, smartwatches en Google Home zijn opgenomen in onze dagelijkse werkzaamheden. Klanten komen via deze verschillende platforms in contact met bedrijven.

Meer dan ooit moeten marketingstrategieën met dezelfde hoge snelheid worden aangepast aan de eisen van de klant. De grootste uitdaging is om alle contactpunten van elke klant zo te verbinden, dat welke reis de klant ook kiest, de ervaring consistent is. Dit roept om een omnichannel marketingstrategie, waarbij de grenzen tussen de verschillende kanalen vervagen, daarom is het thema van de 31e MARUG Marketing Conference: ‘Blurring Boundaries: when new channels blend in…

Meer informatie over het programma lees je hier.

Korting voor leden van ZO

Leden van bedrijvenvereniging Zuidoost kunnen nu voor €125,- excl. (in plaats van €199,- excl.) deelnemen aan de MARUG Marketing Conference. Schrijf je snel in via deze link en vul de code ‘BLURRING’ in op het inschrijfformulier, om zo van de korting te profiteren. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief