Informatiebijeenkomst Scandinaviëhavens op 13 juni

21-05-2019

Bedrijvenvereniging Zuidoost organiseert voor ondernemers in en om de Scandinavische havens een informatiebijeenkomst op donderdag 13 juni. Deze bijeenkomst heeft als thema's de resultaten van het onderzoek van Ecorys naar de huidige economische waarde van de Scandinavische Havens en het toekomstige belang voor de economisch ontwikkeling van de haven- en kadegebonden bedrijven in Groningen.

Belanghebbende ondernemers in en om de havens ontvangen persoonlijk van ZO een schriftelijke uitnodiging voor deze bijeenkomst bij Noorderpoort Euroborg.

2. Doel en achtergrond sessie

-Visie Stad aan het Water
-Onderzoek waterver- en gebonden activiteiten

3. Toelichting ECORYS (Laurens Warnink)
4. Reactie onderzoek ECORYS / informatieve vragenronde
5. Vervolg proces Scandinavische Havens (Robert Leverman)
6. Invulling gebied tussentijds

-Wensen inrichting/beheer
-Faciliteren ondernemers
-Ondernemersklimaat (wet & regelgeving)

7. Plenaire terugkoppeling
8. Afsluiting

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij Noorderpoort Euroborg, Boumaboulevard 113 in Groningen. Je kunt je melden bij de balie van het Grand Café bij aankomst.

Aanmelden

Graag ontvangen wij je aanmelding uiterlijk vrijdag 7 juni. Leden kunnen zich online via 'Mijn ZO' opgeven. Niet-leden kunnen zich per mail opgeven via ons secretariaat (info@bedrijvenvereniging-zo.nl).