Hulp voor mkb bij online ondernemen tijdens de coronacrisis

Hulp voor mkb bij online ondernemen tijdens de coronacrisis

08-05-2020

Hoe krijg ik mijn bedrijf (beter) online aan de gang? Een vraag die veel ondernemers op dit moment stellen. Waar moet ik beginnen? En wie kan me daarbij helpen? Voor hulp bij deze en andere vragen over online ondernemen is vanaf 7 mei de Helpdesk Online ondernemen van de Werkplaats Online Ondernemen actief.

Groningse mkb-ondernemers kunnen daar terecht met praktische vragen over hun website, webshop, tools en aanpak. Maar ook met meer marketinggerichte vragen, zoals hoe bereik ik mijn klanten of nieuwe klanten nu? Daarna kan afhankelijk van de vraag concrete ondersteuning worden geboden. Daarbij helpen studenten, online experts(bedrijven) en medewerkers van de Werkplaats Online Ondernemen of er wordt naar die bedrijven doorverwezen.

Helpdesk

Vragen en antwoorden worden via de website van de Werkplaats Online Ondernemen www.woo-groningen.nl beschikbaar gemaakt. En naar aanleiding van veel gestelde vragen worden webinars en online spreekuren georganiseerd. De Helpdesk Online ondernemen is telefonisch bereikbaar via 050 – 5956800. Vragen stellen via www.woo-groningen.nl kan ook.

Werkplaats Online Ondernemen

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Gronigen) is een initiatief van de Hanzehogeschool Groningen, het Noorderpoort en de Rijksuniversiteit Groningen in het kader van de Versnellingsagenda Digitalisering MKB van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en in samenwerking met de Rabobank en verschillende (online) bedrijven. De werkplaats wordt medegefinancierd door de provincie en gemeente Groningen.

Vragen koppelen aan opdrachten

De werkplaats helpt om vragen van mkb-ondernemers op het gebied van online ondernemen te koppelen aan opdrachten waarmee studenten, onder begeleiding van docenten en experts, aan de slag kunnen. WOO Groningen werkt nauw samen met andere (innovatie)werkplaatsen – Digital Society Hub (DSH), Groninger Digital Business Centre (RUG/GDBC) en Kasteel.Gro/Werkplaats voor Digitaal Vakmanschap.

Voor meer informatie: www.woo-groningen.nl

Bron artikel: gemeente.groningen.nl
Bron afbeelding: woo-groningen.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Actueel

Contact