Gratis zomerworkshops met Google

Gratis zomerworkshops met Google

08-07-2020

In samenwerking met Google Digitale Werkplaats biedt WOO Groningen (Werplaats Online Ondernemen) een serie zomerworkshops over digitale marketing aan voor mkb-ondernemers. Tijdens de eerste vier workshops van maandag 13 juli t/m woensdag 15 juli kunnen deelnemers aan de slag met online strategie, Google Mijn Bedrijf en content voor social media. De laatste sessie is helemaal gewijd aan deelnemersvragen over alle onderwerpen. Deelname aan één of meer workshops is gratis. Aanmelden is wel nodig.

1. Kies de juiste kanalen voor jouw online marketingstrategie

De eerste workshop vindt plaats op maandag 13 juli om 9.30-10.30 en zal gaan over het kiezen van de juiste online kanalen voor je bedrijf. Zo weet je precies met welke kanalen jij bezig moet om jouw doelgroep te bereiken.

Meld je aan voor worskhop 1.

2. Hoe maak je optimaal gebruik van Google Mijn Bedrijf?

De tweede workshop is op dinsdag 14 juli om 9:30-10:30 en gaat over het verbeteren van je online zichtbaarheid door Google Mijn Bedrijf te gebruiken. Na deze workshop weet je precies hoe je dit moet inrichten.

Meld je aan voor workshop 2.

3. Hoe creëer je content voor social media?

De derde workshop vindt plaats op woensdag 15 juli 9:30-10:30 en gaat over hoe je op een creatieve manier content maakt voor social media. Zo kun je direct aan de slag voor berichten op Facebook, Instagram en LinkedIn en weet je als geen ander hoe je in de juiste tone of voice de doelgroep aan kunt spreken.

Meld je aan voor workshop 3.

4. Vragenuur voor ondernemers: vraag het de digitale werkplaats.

We sluiten af met de vierde workshop om 11:00-12:00 waarin je als ondernemer al je vragen op het gebied van online ondernemen kunt stellen aan de expert van Google Digitale Werkplaats en studenten. Aanwezige studenten kunnen je zo direct een stap verder helpen en meekijken.

Meld je aan voor workshop 4.

De workshops worden begeleid door professionele trainers van Google. Tijdens de laatste workshop ‘Vraag het de Digitale Werkplaats’ sluiten naast de trainer ook (online marketing- en communicatie)studenten van de Werkplaats Online Ondernemen aan, die praktische vragen kunnen beantwoorden en desgewenst direct met deelnemers mee kunnen kijken. 

Deelname aan één of meer workshops is gratis. Aanmelden is wel nodig.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Actueel

Activiteiten

Er zijn nog geen activiteiten gepland.

Contact