Doe je ook mee met jouw collega´s met de ZIEZO Zuidoost SCHOON actie op woensdag 15 maart?

Doe je ook mee met jouw collega´s met de ZIEZO Zuidoost SCHOON actie op woensdag 15 maart?

27-02-2023

Op woensdag 15 maart van 11.00 tot 12.30 uur organiseren wij een lokale actie van Nederland schoon, een mooi initiatief dat bij ons zelf zal moeten beginnen. Daarom roepen wij alle bedrijven, gevestigd in het gebied Zuidoost Groningen, op om niet alleen buiten maar ook binnen de organisatie te kijken wat er kan worden opgeruimd. Hierbij richten wij ons op zwerfafval rondom onze bedrijven en op ijzer en metaal wat niet meer gebruikt wordt.

Al vier teams hebben zich aangemeld
Voor het inzamelen van zwerfaval stellen wij zakken en afvalgrijpers beschikbaar. Er hebben zich al vier teams aangemeld om mee te helpen. Doe jij ook mee met een aantal collega’s? Het afvoeren van het zwerfafval wordt aangeboden door Indaver. Aansluitend eten we een broodje met zijn allen.

Doeners en aanpakkers
We hebben dus doeners en aanpakkers nodig voor het zwerfafval ruimen op Zuidoost op woensdag 15 maart van 11.00 tot 12.30 uur. Hiervoor kun je je aanmelden via info@bedrijvenvereniging-zo.nl

Inleveren van ijzer en metalen bij SimmereN
Het inleveren van ijzer en metalen kan bij SimmereN van woensdag 15 maart tot en met vrijdag 17 maart 2023. De opbrengst gaat naar een goed doel te weten Stichting Lutje Geluk.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief