Collectieve surveillance gaat gewoon door

Collectieve surveillance gaat gewoon door

17-03-2020

De coronacrisis heeft geen gevolgen voor de collectieve surveillance, zoals beveiligingsbedrijf CRUON die in opdracht van BBOG, op de bedrijventerreinen in Groningen uitvoert. Gemiddeld zes auto’s van CRUON rijden in de avondlijke en nachtelijke uren rond op de bedrijventerreinen. Dit betekent dat je bedrijfspand dus ook in deze bijzondere omstandigheden in de avond en nacht in de gaten wordt gehouden.

Persoonlijke contacten beperken

De beveiligers spieden en speuren zoals gebruikelijk naar ongerechtigheden zoals open deuren en hekken, zwerfvuil, kapotte straatverlichting en verdachte situaties. De mensen van CRUON hebben wel de opdracht de persoonlijke contacten tijdens die rondes zoveel mogelijk te beperken en daarbij te handelen conform de richtlijnen van het RIVM.

Over de BBOG

Binnen BBOG (Bedrijfsbeveiliging Omgeving Groningen) werken gemeente, politie, veiligheidsregio en bedrijvenverenigingen onder het motto Schoon, Heel en Veilig samen aan criminaliteitspreventie, beveiliging en veiligheidszorg op de bedrijvenlocaties in Groningen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief