Bijeenkomst 'Hoe blijf ik zichtbaar als onderneming' op 23 september

Bijeenkomst 'Hoe blijf ik zichtbaar als onderneming' op 23 september

30-08-2019

De Groninger Ondernemers Academy organiseert op maandag 23 september een bijeenkomst voor retailers met als thema: Hoe blijf ik zichtbaar als onderneming? Het creëren van omzetkansen door slimme technologie. Deze bijeenkomst is gratis voor ondernemers in Groningen.

Einde van de fysieke winkel?

In de huidige economie is er veel aandacht voor de positie van de Retail. Daarbij lijkt het soms alsof het alleen nog draait om online en technologie. Is daarom het einde van de fysieke winkel dichtbij? In deze bijeenkomst vertellen drie experts waarom zij denken dat dit zeker niet het geval is!

Sprekers

Olaf Zwijnenburg is een ervaren en ondernemende omnichannel retailer. Als sectorspecialist Retail & Wholesale van Rabobank Nederland geeft hij ondernemers richting in de uitdagende retailsector over hoe om te gaan met fundamentele veranderingen. Tijdens deze bijeenkomst staat hij stil bij de vraag: “Hoe word je als winkel weer relevant?” Er is zeker toekomst voor fysieke winkels als retailers én excelleren in de executie én slim digitaliseren middels technolagie.

Daarna vertelt Michiel Vos, oprichter van de Groningse startup Zupr, over hoe zij lokale winkeliers helpen de online consument hun winkels weer in te krijgen. Consumenten zijn op internet meer en meer op zoek naar lokale verkoop- punten. De consument wil dus wel offline kopen, maar de online zichtbaarheid van lokale winkeliers is verre van optimaal, Zupr wil dat doorbreken door de online vraag moeiteloos te verbinden met het lokale aanbod van fysieke winkels,

En ook Jantine Doorenbos, van de organisatie Dropper, gebruikt technologie om consumenten meer gemak te bieden. Met de juiste algoritmes verbind zij verkopers, bestsellers en verschillende bedrijven onderling aan elkaar.

Meld je aan

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Laat je informeren en verrassen over de mogelijkheden die er zijn. Meld je vandaag nog aan bij de GOA en verzeker je van een plek bij deze inspirerende bijeenkomst!

Locatie en programma

Locatie: Martiniplaza Leonardspringerlaan 2 Groningen

Programma

  • 18.15 uur Inloop met broodjes
  • 18.45 uur Opening en welkom
  • 19.00 uur Sprekers
  • 20.10 uur Interactief deel
  • 20.30 uur Nazit met drankje

Schrijf je in voor de nieuwsbrief