Asfalteren Flensburgweg 12-15 november

Asfalteren Flensburgweg 12-15 november

08-11-2019

De gemeente Groningen laat het asfalt op de Flensburgweg vervangen deze maand. Lees in deze brief van de gemeente wat dit betekent voor de bereikbaarheid van de bedrijven aan de Flensburgweg tussen 12 en 15 november.

Brief gemeente

Op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 november werkt aannemer KWS Infra in opdracht van de gemeente bij u in de straat aan het wegdek. Alleen de bedrijven in het deel van de straat waar gewerkt wordt, zijn op donderdag 14 november in de avond en nacht, niet bereikbaar. In deze brief leest u meer over deze werkzaamheden.

Asfalt frezen en aanbrengen

Het wegdek van de Flensburgweg is toe aan onderhoud. Er komt op twee plekken nieuw asfalt in de straat: in het deel tussen Gotenburgweg en Flensburgweg nummer 11. En in het gedeelte tussen de Flensburgweg en Gotenburgweg.

Planning

Op dinsdag 12 november freest de aannemer het asfalt weg, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Dat gebeurt eerst in het ene deel van de Flensburgweg en daarna in het andere deel. Bedrijven aan de Flensburgweg blijven steeds bereikbaar, met borden wordt een omleiding aangegeven en verkeersregelaars wijzen automobilisten de weg. Op woensdag 13 november wordt er opnieuw in uw straat gewerkt, dan zorgen verkeersregelaars dat het verkeer langs de werkzaamheden kan rijden. Donderdag 14 november komt het nieuwe asfalt op de weg. Dat gebeurt vanaf 19.00 uur. Dit duurt naar verwachting tot uiterlijk vrijdag 15 november 06.00 uur. Ook dan geldt dat de Flensburgweg via een omleiding bereikbaar is.

Alleen tijdens het asfalteren zijn de bovengenoemde delen van de straat tijdelijk niet bereikbaar. De aannemer zet zich in om zo min mogelijk overlast te veroorzaken. Toch zal het weghalen van de oude asfaltlaag in de buurt goed te horen zijn.

Informatie

Hebt u vragen naar aanleiding van deze informatie? Neemt u dan contact op met Ronald Rosman van gemeente Groningen, via t. 14 050 of per mail ronald.rosman@groningen.nl Tijdens de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Alex de Jong van KWS Infra, t. (06) 155 52 75 90.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief