Al aangemeld bij 'Mijn ZO'?

15-11-2018

Alle leden van Bedrijvenvereniging Zuidoost kunnen sinds de zomer van 2018 een wachtwoord aanvragen en inloggen op de afgeschermde ledenomgeving 'Mijn ZO'. Hier kun je je bedrijfsgegevens updaten, je medeleden zien en je aanmelden voor events van ZO. Zit je nog niet in 'Mijn ZO'? Check dan hier hoe het werkt en vraag snel je wachtwoord aan!

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: in 4 stappen ben je klaar.

Stap 1

Ga naar ‘Mijn ZO’ op onze website (https://bedrijvenvereniging-zo.nl/login).

Stap 2

Klik alleen op ‘Mijn wachtwoord aanvragen’. Je komt nu in een nieuw scherm. Vul bij ‘e-mailadres’ het e-mailadres in waarmee je dit bericht hebt ontvangen. Klik op de groene knop met ‘Wachtwoord aanvragen’.

Stap 3

Je ontvangt per mail een link waarmee je direct je eigen wachtwoord kunt instellen. Klik op deze link. Je gaat nu naar de pagina waar je direct je eigen wachtwoord kan invullen.

Stap 4

Je zit nu in je eigen ZO-omgeving. Bedenk een wachtwoord en vul dit in. Klaar!

En dan?

Gegevens controleren en aanvullen
Pas hier in ‘Mijn ZO’ je bedrijfsgegevens op je eigen profiel aan (adresgegevens, logo etc). Voortaan kun je in deze omgeving je opgeven voor onze events, en je aanmeldingen beheren. Op het dashboard vind je een filmpje over de ledenomgeving met extra uitleg.

Lukt het aanvragen niet?
Soms krijgen mensen geen mail terug van de website. Dat komt meestal, omdat diegene die probeert in te loggen, dit met een ander mailadres doet dan wij in de website hebben staan voor jouw organisatie. Stuur in dit geval even een mailtje aan Marlies Schipperheijn van het secretariaat (info@bedrijvenvereniging-zo.nl), dan zorgen we dat het aangepast wordt.

Vragen?

Heb je nog vragen over 'Mijn ZO' en het instellen van je wachtwoord? Mail dan even het secretariaat (info@bedrijvenvereniging-zo.nl).