Aan de slag voor onze mobiliteit: Irma Noorbergen

24-04-2018

Graag stellen we Irma Noorbergen aan jullie voor. Zij zal vanaf medio april de leden van ZO benaderen en informeren over ons autodeelproject.

"Die met die krullen", zo word ik steevast aangeduid als mensen het over mij hebben. De krullen heb van mijn moederskant. Mijn moeder is geboren in Indonesië en mijn vader was een Hagenees. In de zestiger jaren neergestreken in Groningen. Ik ben met trots een echte Groninger, geboren in stad, getogen in Ezinge en nu al weer 23 jaar woonachtig in de stad Groningen. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen. Negen jaar lang ben ik voor het bedrijfsleven het gezicht geweest van het OTP, jullie allemaal wel bekend. Zo niet, check vooral: www.otp.nl.

Deelautoproject

"Vanaf half april start ik bij de ZO, specifiek voor het unieke Deelautoproject. Aan mij de uitdaging om leden van de ZO te enthousiasmeren voor het gebruik van deze deelauto`s. Wat mij betreft een perfect gekozen moment van de ZO om deze pilot te lanceren gezien de huidige werkzaamheden aan de zuidelijke ringweg.

Kan je niet wachten? Wil je meer info? Bel gerust: 06-111 4444 3. Of mail via: irma@bedrijvenvereniging-zo.nl

We zien elkaar!"

Irma persoonlijk:

"In mijn vrije tijd vind je mij op rommelmarkten en kringloopwinkels. Ik houd van struinen en geniet er van als ik weer iets moois op de kop heb getikt. Twee keer per week loop ik hard en 1 keer per week doe ik aan Pilates. Ik houd van koken, lekker eten en een wit wijntje. Indische nasi rames met smoor en sajoer boontjes is uiteraard mijn specialiteit. Op zaterdagochtend vind je mij op het voetbalveld bij de wedstrijd van mijn zoon en in de middag moedig ik mijn dochter aan tijdens hockey."

• Favoriete boek: "Millenium reeks. Of alles van Lars Kepler. Thrillers"
  • Favoriete film: "The Green Mile"
  • Guilty pleasure: "Salmiak (lust geen chocola)"