Nieuws

In gesprek met Rienk en Eelco Brouwer

20-03-2023

Eelco (links) en zijn vader Rienk Brouwer van Renkema Grondwerken BV: ,,Deze foto van de Martinitoren hangt in onze hal. Toch mooi voor ons als Friezen in Groningen.’’

 

Lees meer

Lever je ijzer en metaal in voor een goed doel tijdens de actie ZIEZO Zuidoost SCHOON

27-02-2023

Lever je ijzer en metaal in voor een goed doel tijdens de actie ZIEZO Zuidoost SCHOON. Voor het inzamelen van ijzer en metaal kun je bij SimmereN Schroot terecht. Hier is een apart vak waar al het ijzer en metaal, bestemt voor deze actie, kan worden heen gebracht. Alle ingeleverde kilo’s ijzer & metaal worden uitbetaald aan een goed doel.

Lees meer

Doe je ook mee met jouw collega´s met de ZIEZO Zuidoost SCHOON actie op woensdag 15 maart?

27-02-2023

Op woensdag 15 maart van 11.00 tot 12.30 uur organiseren wij een lokale actie van Nederland schoon, een mooi initiatief dat bij ons zelf zal moeten beginnen. Daarom roepen wij alle bedrijven, gevestigd in het gebied Zuidoost Groningen, op om niet alleen buiten maar ook binnen de organisatie te kijken wat er kan worden opgeruimd. Hierbij richten wij ons op zwerfafval rondom onze bedrijven en op ijzer en metaal wat niet meer gebruikt wordt.

Lees meer

Doe mee aan de eerste CIRCO Track maakindustrie in Groningen

21-02-2023

Doe mee aan de eerste CIRCO Track maakindustrie in Groningen. Tijdens het 3-daagse CIRCO-trainingsprogramma word je, samen met 10 collega-bedrijven uit de sector, doorervaren trainers meegenomen in de wereld van circulaire ontwerpprincipes en businessmodellen. Je gaat direct concreet aan de slag met je eigen producten en diensten en leert bijvoorbeeld waar verspilling van waardevolle materialen en producten zit, en hoe je die omzet naar circulaire businesskansen. 

Lees meer

Grote betonstorten verdiepte ligging Hereweg en het Oude Winschoterdiep

21-02-2023

De bouw van de verdiepte ligging, tussen de Hereweg en het Oude Winschoterdiep, vordert gestaag. De afgelopen maanden zijn er diverse betonstorten uitgevoerd. De betonstorten gaan nog door tot en met maart. Daarna het is het meeste beton gestort en volgen andere werkzaamheden aan de verdiepte ligging.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief