Nieuws

Gratis warmtescan van bedrijfspanden

12-01-2022

"Veel energie ontsnapt ongewerkt"

Adviseur Pieter van Haaren van Groningen Werkt Slim is deze winter druk met het bezoeken van ondernemers om een gratis warmtescan van het bedrijfspand te maken. “Een warmtescan geeft aan waar warmte uit uw bedrijfspand verloren gaat en waar het zinvol is om bijvoorbeeld extra isolatie aan te brengen of andere maatregelen te nemen”, aldus Van Haaren.

Lees meer

Bestuurslid Eddy Roossien stelt zich voor

06-01-2022

De bestuursleden van ZO doen van alles achter de schermen. Wie zijn zij en wat doen zij precies? De komende maanden stellen we alle leden van het bestuur aan u voor. Deze keer: Eddy Roossien.

Lees meer

Kersteierballen voor leden

13-12-2021

Op 13 december 2021 hadden wij een eindejaarbijeenkomst gepland staan in de Euroborg. Door oplopende coronacijfers en nieuwe maatregelen hebben we moeten besluiten dat er geen gezellige borrel mogelijk is en daar vinden we geen bal aan.

Lees meer

Zuidelijke ringweg richting Drachten dit weekend dicht

26-11-2021

Van vrijdag 26 november 22.00 uur tot maandag 29 november 06.00 uur is de zuidelijke ringweg afgesloten vanaf knooppunt Euvelgunne tot aan de Hereweg voor het verkeer richting Drachten en Assen. Het verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg. 

 

Lees meer

Europaweg onder de zuidelijke ringweg dit weekend dicht

24-11-2021

Ter hoogte van de Europaweg wordt er aan de zuidelijke ringweg gewerkt. In het weekend van 27 en 28 november wordt er daarom om en om een rijrichting afgesloten op de Europaweg onder de ringweg door. De testlocatie van de GGD blijft bereikbaar.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief