Nieuws

Herfstkorting op bus vanaf P+R Groningen

08-11-2019

Mooie aanbieding van Groningen Bereikbaar! In de donkere herfstmaanden met regenachtig weer is het drukker in het verkeer. Wie hinder op de weg wil voorkomen, kan zijn auto gratis op een P+R-terrein aan de rand van Groningen parkeren en met de bus verder reizen naar de bestemming in de stad. Dat kan in november extra voordelig. Gedurende twee weken is het P+R-maandabonnement Groningen Stad met 20% korting te koop in de webshop van Qbuzz.

Lees meer

Asfalteren Flensburgweg 12-15 november

08-11-2019

De gemeente Groningen laat het asfalt op de Flensburgweg vervangen tussen 12 en 15 november. Lees in deze brief van de gemeente wat dit betekent voor de bereikbaarheid van de bedrijven aan de Flensburgweg.

Lees meer

Knooppunt Westerbroek dicht 8-11 november in beide richtingen

08-11-2019

Knooppunt Westerbroek is vanaf vrijdagavond 8 november tot maandagochtend 11 november in beide richtingen afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de N7 en de Europaweg.

Lees meer

Je wifinetwerk: gemakkelijk én gevaarlijk

16-10-2019

Je wifinetwerk: zo handig. Draadloos verbonden met de rest van de wereld. Maar de rest van de wereld ook met jou! Criminelen maken daar graag gebruik van. Lees in deze update van de BBOG hoe je ervoor zorgt dat jouw wifinetwerk je organisatie niet in gevaar brengt.

Lees meer

IT studenten aan de slag voor ZO in Battle of the Schools

15-10-2019

ZO heeft dit jaar een mooie 'kluif' aangeleverd voor de IT-studenten die in Groningen een online IT-oplossing maken in de 'Battle of the Schools'. Tijdens deze battle van 14 oktober t/m 17 oktober strijden de teams van mbo, hbo en wo-opleidingen op het gebied van ICT en multimedia uit Noord-Nederland tegen elkaar. In een 48 uur durende non-stop Battle maken zij werkende oplossingen voor de door het bedrijfsleven/instellingen ingebrachte cases, uitdagingen en opdrachten.

Lees meer

Cybersecurity: wees niet naïef

15-10-2019

Hoe denken hackers en hoe bescherm je je organisatie tegen cybercrime? Dat was het onderwerp van het zeer leerzame bedrijfsbezoek aan Privacy1 op donderdag 10 oktober. Tipje van de sluier: wees niet naïef....

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief