Nieuws

Fietspad bij knooppunt Westerbroek vanaf 9 september afgesloten

11-09-2019

Van maandag 9 september tot en met zondag 1 december is het fietspad over de Euvelgunnerweg bij knooppunt Westerbroek afgesloten. Fietsers worden omgeleid via Engelbert. De afsluiting is nodig om de berm te verbreden en het fietspad te verleggen.

Lees meer

N860 bij Waterhuizen bijna 4 weken afgesloten

06-09-2019

Van maandag 9 september tot en met vrijdag 4 oktober is de N860 tussen de rotonde van Waterhuizen en de Westerbroeksterbrug afgesloten. De Westerbroeksterbrug bij de Energieweg is niet gestremd. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de doorgaande fietsroute.

Lees meer

Bijeenkomst 'Hoe blijf ik zichtbaar als onderneming' op 23 september

30-08-2019

De Groninger Ondernemers Academy organiseert op maandag 23 september een bijeenkomst voor retailers met als thema: Hoe blijf ik zichtbaar als onderneming? Het creëren van omzetkansen door slimme technologie. Deze bijeenkomst is gratis voor ondernemers in Groningen.

Lees meer

A7 tussen Zuidbroek en Westerbroek 2 weekenden dicht

28-08-2019

In de weekenden van vrijdag 30 augustus tot maandag 2 september en van vrijdag 6 tot maandag 9 september is de A7 tussen Zuidbroek en Westerbroek in de richting van Groningen gestremd. Rijkswaterstaat voert in deze weekenden grootschalig onderhoud uit aan de A7. Het verkeer richting Groningen wordt vanaf Zuidbroek omgeleid via de N33, N34 en A28.

Lees meer

Workshop ‘Kijken in de ziel van…de klant’ op 3 september

23-08-2019

Wil je als ondernemer succesvol zijn en groeien, dan is het handig als je trouwe klanten hebt. Trouwe klanten zijn minder prijsgevoelig en zijn begripvoller als er eens iets verkeerd gaat. Bovendien denken ze graag met je mee om je nog succesvoller te maken. Maar hoe krijg je nou een groeiende schare trouwe klanten?  Dat is het onderwerp van een gratis workshop voor ondernemers uit Groningen, georganiseerd door de Groninger Ondernemers Academy op dinsdag 3 september.

Lees meer

Grond rijden naar slibdepot Driebond

23-08-2019

De gemeente Groningen kondigt grondtransport aan naar het slibdepot aan de Sint Petersburgweg op Zuidoost. Dit is het gevolg van diverse bouwprojecten in Stad. Dit transport zal enkele jaren duren op onregelmatige basis. Lees hier meer informatie in de brief die de gemeente aan de omwonenden stuurde.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief