Nieuws

Op zondag 16 oktober is de Duinkerkenbrug afgesloten

27-09-2022

Op zondag 16 oktober wordt aan de Duinkerkenbrug, tussen Duinkerkenstraat en Winschoterweg, gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden is de Duinkerkenbrug afgesloten voor verkeer. Automobilisten worden omgeleid via de Antwerpenbrug. 

Lees meer

E-waste inzamelingsactie op bedrijventerrein Zuidoost

20-09-2022

Bedrijven die gevestigd zijn op bedrijventerrein Zuidoost in Groningen worden van harte uitgenodigd om hun e-waste te verzamelen. Op 28 oktober organiseert afvalverwerker PreZero in samenwerking met Bedrijvenvereniging Zuidoost een e-waste inzamelingsactie. Bedrijven kunnen dan onder andere hun klein elektronisch afval gratis bij PreZero inleveren.

Lees meer

Are you ready for a green challenge?

20-09-2022

Heb je ambities om te verduurzamen of circulair te produceren? Wil je deze ambities versnellen, maar merk je dat de waan van de dag dit in de weg staat? Breng jouw ambities nú verder en doe mee met de Green Business Challenge!

Lees meer

N7 dicht vanaf Corpus den Hoorn tot Vrijheidsplein

13-09-2022

Van vrijdag 16 september 22.00 uur tot maandag 19 september 06.00 uur is de zuidelijke ringweg (N7) afgesloten vanaf de rotondes bij Laan Corpus den Hoorn/Stadspark tot het Vrijheidsplein. De afsluiting geldt voor het verkeer uit de richting Drachten. De omleiding loopt via de Laan Corpus den Hoorn en de oprit bij Groningen-Zuid (A28).

Lees meer

Bereikbaarheid stad volgens de landelijke aanpak 'Minder Hinder'

14-08-2022

De stad moet bereikbaar blijven. Dat is een belangrijke eis bij de aanpak van de zuidelijke ringweg. Groningen kiest hierbij voor de landelijke aanpak ‘Minder Hinder’. Dit is een mix van maatregelen die elders in het land succesvol zijn gebleken. Pijlers van deze aanpak: slim plannen, slim bouwen, slim reizen, slim omleiden en tijdig informeren.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief