Nieuws

Uitnodiging bedrijfsbezoek De Verbinding

16-05-2018

Het bestuur van ZO nodigt je van harte uit voor een bedrijfsbezoek op 5 juni aan De Verbinding, constructiebedrijf in hout en aluminium, waar de medewerkers bijna allemaal doof zijn. Zoals De Verbinding zelf stelt: maakt dat wat uit? Nee, eigenlijk niet. 

Lees meer

Update BBOG: Spieden en speuren door nachtelijk Groningen

16-05-2018

Negen medewerkers van beveiligingsbedrijf CRUON rijden in de nacht over de bedrijventerreinen in Groningen, ook op Zuidoost.

Lees meer

Erepenning Zuidoost voor Helmer Zweep en Henk Bos voor hun jarenlange inzet voor ondernemers en Groningse economie

27-04-2018

Helmer Zweep en Henk Bos hebben uit handen van wethouder Joost van Keulen de erepenning gekregen van de Bedrijvenvereniging Zuidoost. 

Lees meer

Aan de slag voor onze mobiliteit: Irma Noorbergen

24-04-2018

Graag stellen we Irma Noorbergen aan jullie voor. Zij zal vanaf medio april de leden van ZO benaderen en informeren over ons autodeelproject.

Lees meer

Mobiliteitsplan van ZO houdt Zuidoost bereikbaar

24-04-2018

Bedrijvenvereniging Zuidoost lanceerde op dinsdag 10 april een mobiliteitsplan om bedrijventerrein Zuidoost in Groningen bereikbaar te houden voor ondernemers, bezoekers en werknemers.

Lees meer

Meet the Board: Tom Nicolai

24-04-2018

Wie zijn de bestuursleden van VBZO, en waar houden zij zich mee bezig? Graag stellen we hen een voor een kort aan jullie voor aan de hand van een paar zakelijke én persoonlijke vragen. Het woord is aan Tom Nicolai, secretaris van de vereniging.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief