Nieuws

IT studenten aan de slag voor ZO in Battle of the Schools

15-10-2019

ZO heeft dit jaar een mooie 'kluif' aangeleverd voor de IT-studenten die in Groningen een online IT-oplossing maken in de 'Battle of the Schools'. Tijdens deze battle van 14 oktober t/m 17 oktober strijden de teams van mbo, hbo en wo-opleidingen op het gebied van ICT en multimedia uit Noord-Nederland tegen elkaar. In een 48 uur durende non-stop Battle maken zij werkende oplossingen voor de door het bedrijfsleven/instellingen ingebrachte cases, uitdagingen en opdrachten.

Lees meer

Cybersecurity: wees niet naïef

15-10-2019

Hoe denken hackers en hoe bescherm je je organisatie tegen cybercrime? Dat was het onderwerp van het zeer leerzame bedrijfsbezoek aan Privacy1 op donderdag 10 oktober. Tipje van de sluier: wees niet naïef....

Lees meer

Hoe loopt de verduurzaming aan de Wasaweg? Een update.

09-10-2019

Eind september organiseerde de projectgroep BZO TKI een tussentijdse bijeenkomst voor de deelnemers en belangstellenden bij Bidfood. Het doel van dit project is om de Wasaweg zo energieneutraal mogelijk te krijgen. Hoe staat het er nu voor?

 

Lees meer

Uitnodiging bijeenkomst Het Koploperproject op 20 november

27-09-2019

Ondernemers op Zuidoost opgelet! Ben jij een ondernemer die graag het verschil wil maken? En wil je hierover graag geïnformeerd worden? Dan zijn we op zoek naar jou voor het Koploperproject ‘toekomstbesteding ondernemen’!

Lees meer

Scandinavische Havens: samenwerken aan de toekomst van het gebied

26-09-2019

Graag informeert ZO je over de afronding van het onderzoek naar  “(Economische) waarde van watergebonden bedrijvigheid in Groningen”. Dit onderzoek naar de Scandinavische Havens op Zuidoost is uitgevoerd door het bureau Ecorys. Het definitieve rapport is nu beschikbaar.

 

Lees meer

Training winkeldiefstalpreventie op 8 oktober 2019

18-09-2019

Ook dit jaar staat de Groninger Ondernemers Academy weer stil bij de Week van de Veiligheid. De praktische training "Winkeldiefstalpreventie” op dinsdag 8 oktober biedt de deelnemer nieuwe inzichten op het gebied van afwijkend winkelgedrag en winkeldiefstal. De training is gericht op het bekijken van de verschillende aspecten van winkeldiefstal. Wanneer spreken we over winkeldiefstal? Wat is afwijkend winkelgedrag en hoe signaleer je dat?

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief