Nieuws

Groningen City Monitor gelanceerd

13-11-2018

Ondernemers die gegevens nodig hebben over de Groningse economie kunnen voortaan een kijkje nemen bij de Groningen City Monitor. Daarop staan tal van statistische gegevens die door de gemeente Groningen worden gebruikt, maar die voortaan ook te raadplegen zijn door derden. De nieuwe website werd onthuld door wethouder Joost van Keulen van Economische Zaken tijdens de Promotiedagen.

Lees meer

Actie BBOG: witte voetjes

13-11-2018

In oktober hield de BBOG een speciale actie rondom veiligheid. Mensen van bedrijvenverenigingen, politie en beveiligingsbedrijf CRUON (BBOG) hielden een gezamenlijke actie. Doel was te checken of en in hoeverre bedrijven na sluitingstijd hun panden afdoende afsluiten. Immers, de gelegenheid maakt de dief! 

Lees meer

Digitale Werkplaats Google on tour 19-23 november

13-11-2018

Google organiseert weer een Digitale Werkplaats in Groningen in 2018, tussen 19 en 23 november. Wil je als ondernemer meer klanten bereiken via het internet, weten hoe je meerdere online kanalen kunt inzetten of hoe je een businessplan schrijft? Kom naar de Google-bus en volg een van de gratis workshops om je bedrijf te laten groeien.

Lees meer

Presentatie van subsidieregeling Euvelgunne op 6 november tijdens Promotiedagen

01-11-2018

De bestuurlijke presentatie van de subsidieregeling Euvelgunne (wateroverlastbestrijding) vindt plaats op dinsdag 6 november om 19.00 uur, tijdens de Promotiedagen in Groningen. Ondernemer op Euvelgunne? Dan ben je hier van harte welkom!

Lees meer

BMW i3 (elektrische deelauto) is beschikbaar!

01-11-2018

Deze nieuwe BMW i3 is sinds kort voor jullie beschikbaar als elektrische deelauto op bedrijventerrein Zuidoost!

 

Lees meer

Uitnodiging gezamenlijke netwerkborrel op Promotiedagen

17-10-2018

Een ideale manier om je relaties in het bedrijfsleven en de politiek van Groningen te ontmoeten: de gezamenlijke netwerkborrel op de Promotiedagen van de vier Groninger bedrijvenverenigingen GCC, VBNO, WEST, ZO en de gemeente Groningen op woensdag 7 november!

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief