Nieuws

Betere aansluiting op ring voor Driebond en Eemspoort

24-01-2020

De ombouw van de zuidelijke ringweg van Groningen is een gigaklus. Wist je bijvoorbeeld dat er bij Zuidoost een nieuwe op- en afrit komt? Er komt een betere aansluiting van de ringweg op bedrijventerrein Eemspoort/Driebond. Lees hier meer over deze plannen in deze update van Aanpak Ring Zuid.

Lees meer

Van open hekken naar gemakkelijk hacken

24-01-2020

Een niet goed afgesloten deur maakt het inbrekers erg egmakkelijk om binnen te komen in je pand. Een  ‘open’ netwerk is eveneens een uitnodiging voor ongewenste indringers. Het zal je maar gebeuren dat cruciale gegevens uit je computer worden gehaald of geldbedragen worden weggesluisd. Hoe je dit kan verkomen, lees je in deze update van de BBOG, met o.a. Henk Bol aan het woord, eigenaar van Bol ICT.

Lees meer

Stand van zaken Scandinavische havens

23-01-2020

Wat is de stand van zaken in de Scandinavische havens na de bijeenkomst op 12 november 2019? De Infracommissie van Bedrijvenvereniging Zuidoost informeert de betrokken ondernemers en overige belanghebbenden graag.

Lees meer

Informatie essentaksterfte

20-01-2020

Vanaf maandag 20 januari tot ongeveer half maart 2020 worden in verschillende wijken en dorpen in Groningen ernstig zieke essen weggehaald. Dat gebeurt alleen als een zieke boom niet meer te redden is of als er een onveilige situatie ontstaat. De gemeente wil zo schade en ongevallen voorkomen. De essen die nu moeten wijken, worden daar waar mogelijk later dit jaar vervangen door andere, diversere boomsoorten. 

Lees meer

Startontbijt Koploperproject op 28 januari

15-01-2020

Het Koploperproject Duurzaam Ondernemen Groningen gaat van los op Zuidoost! We beginnen met een startontbijt op dinsdag 28 januari voor de deelnemers bij Harrier. Er zijn nog plekken beschikbaar in het project: belangstellenden zijn welkom tijdens deze kick-off!

Lees meer

Korting MARUG Marketing Conferentie 2020 voor leden ZO

18-12-2019

Leden van bedrijvenvereniging Zuidoost kunnen met korting deelnemen aan de MARUG Conferentie over omnichannel marketing, die plaatsvindt op 18 februari 2020 in MartiniPlaza. Als lid van ZO betaal je €125 i.p.v. €199 per persoon.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief