Nieuws

Onderzoek verkeer Sontplein 2022

22-06-2022

Het gebied Sontplein en omgeving kent een lange geschiedenis. Dit verklaart ook voor een groot deel de huidige inrichting en wegenstructuur. De afgelopen decennia hebben zich een aantal ontwikkelingen plaatsgevonden of gaan nog plaatsvinden, hetgeen voor meer verkeer in het gebied zorgt.

Lees meer

EBF Conference: Waves of Change, Oceans and Opportunities

22-06-2022

EBF Conference, al sinds 2009 dé plek waar studenten en bedrijfsleven samenkomen om kennis en inspiratie op te doen over actuele thema’s. Met relevante keynotes, interactieve masterclasses en pakkende workshops biedt het congres twee dagen een boeiend programma, voor studenten, academici en bedrijfsdeelnemers.

Lees meer

Nieuw lid Jannes Heusinkveld stelt zich voor

08-06-2022

Nieuw lid Jannes Heusinkveld van The Fieldwork Company B.V. stelt zich voor. The Fieldwork Company ontwikkelt kennis en technieken die nodig zijn om aquatische natuur te herstellen en bestaande natuur en kustzeeën beter te beschermen.

Ze zijn een klein team van practical thinkers. Daarom opereren ze snel, flexibel en vernieuwend. Inspiratie vinden ze in de natuur. En ze werken met de natuur samen. Zij zijn natuurliefhebbers, mariene ecologen, onderzoekers, technici en innovators die altijd op zoek zijn naar nieuwe kennis, oplossingen en praktische toepassingen die wel werken!

Lees meer

Nieuw lid Allard Reisiger stelt zich voor

08-06-2022

Nieuw lid Allard Reisiger van RAM Online Marketing stelt zich voor. Zij zorgen ervoor dat hun klanten online gevonden worden én meer uit hun online aanwezigheid kunnen halen.

Lees meer

Dennis Koorneef stelt zich voor

08-06-2022

Dennis Koorneef van Kei Creations/Kei Studio stelt zich graag voor. Eén van de vragen die we aan Dennis stelden was: wat doen jullie? Zij zijn een software bedrijf dat is begonnen met webshops, voorraadbeheer en kassa’s leveren voor winkels die consumentenvuurwerk verkopen. Dit doen zij momenteel voor ongeveer 650 winkels. Dit is ongeveer de helft van de vuurwerkwinkels in Nederland. Hiermee zijn zij de grootste, maar ook vrijwel de enige onafhankelijke leverancier op dit gebied.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief