Nieuws

Omarm Groningen zet bedrijven in om armoede terug te dringen

12-10-2020

In Stad leeft één op de zes kinderen in armoede. Daarmee is Groningen de derde stad van Nederland als het gaat om armoede. Steeds meer ondernemers voelen de behoefte aan het bestrijden hiervan. Het platform omarmgroningen.nl brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Lees meer

Het Fonds Ondernemend Groningen heeft een nieuwe naam: Ondernemersfonds Groningen

28-09-2020

Het Fonds Ondernemend Groningen heeft een nieuwe naam: Ondernemersfonds Groningen.
Korter en krachtiger, en misschien wat pittiger, en ook aansluitend bij de naamgeving van
vergelijkbare fondsen elders in Nederland. Behalve een nieuwe naam heeft het fonds ook een
nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Lees meer

Koploperproject is EYEOPENER en duurzame impact voor bedrijven

22-09-2020

In het appeltjesgroene, blokvormige gebouw aan de A7, naast de trainingsvelden van FC Groningen vind je het ’Topsportzorgcentrum’ Groningen. Op deze dynamische plek beklom de Koplopergroep Zuidoost de duurzame ladder tijdens een workshop in het sportrestaurant op de 1e verdieping. De Koplopers zijn te gast bij 2Corpus, ‘Eat, Chill & Meet’ van Koploper Patrick Reinders, eigenaar van de Effektief Groep.

Lees meer

Kieler Bocht langer dicht t/m 14 juli

09-07-2020

De werkzaamheden aan de Kieler Bocht lopen uit vanwege slechte weersomstandigheden. In plaats van vrijdag 10 juli zal het project nu op uiterlijk dinsdag 14 juli worden afgerond.

Lees meer

Wegwerkzaamheden Osloweg op 20 juli

08-07-2020

De gemeente Groningen laat maandag 20 juli tusssen 9 en 12 uur wegwerkzaamheden op een deel van de Osloweg uitvoeren, om het asfalt te repareren. De Osloweg is dan tussen de rotonde naar de Gotenburgweg en de afslag Stettinweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Lees hier meer in de infobrief die de gemeente heeft gestuurd naar de belanghebbenden.

Lees meer

Gratis zomerworkshops met Google

08-07-2020

In samenwerking met Google Digitale Werkplaats biedt WOO Groningen (Werplaats Online Ondernemen) een serie zomerworkshops over digitale marketing aan voor mkb-ondernemers. Tijdens de eerste vier workshops van maandag 13 juli t/m woensdag 15 juli kunnen deelnemers aan de slag met online strategie, Google Mijn Bedrijf en content voor social media. De laatste sessie is helemaal gewijd aan deelnemersvragen over alle onderwerpen. Deelname aan één of meer workshops is gratis. Aanmelden is wel nodig.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief