Nieuws

Kieler Bocht langer dicht t/m 14 juli

09-07-2020

De werkzaamheden aan de Kieler Bocht lopen uit vanwege slechte weersomstandigheden. In plaats van vrijdag 10 juli zal het project nu op uiterlijk dinsdag 14 juli worden afgerond.

Lees meer

Wegwerkzaamheden Osloweg op 20 juli

08-07-2020

De gemeente Groningen laat maandag 20 juli tusssen 9 en 12 uur wegwerkzaamheden op een deel van de Osloweg uitvoeren, om het asfalt te repareren. De Osloweg is dan tussen de rotonde naar de Gotenburgweg en de afslag Stettinweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Lees hier meer in de infobrief die de gemeente heeft gestuurd naar de belanghebbenden.

Lees meer

Gratis zomerworkshops met Google

08-07-2020

In samenwerking met Google Digitale Werkplaats biedt WOO Groningen (Werplaats Online Ondernemen) een serie zomerworkshops over digitale marketing aan voor mkb-ondernemers. Tijdens de eerste vier workshops van maandag 13 juli t/m woensdag 15 juli kunnen deelnemers aan de slag met online strategie, Google Mijn Bedrijf en content voor social media. De laatste sessie is helemaal gewijd aan deelnemersvragen over alle onderwerpen. Deelname aan één of meer workshops is gratis. Aanmelden is wel nodig.

Lees meer

Bodemonderzoeken Bergenweg nacht 7-8 juli

07-07-2020

Update #ZuidoostBereikbaar: Combinatie Herepoort voert in de nacht van 7 op 8 juli bodemonderzoeken uit langs de zuidelijke ringweg ter hoogte van de Bergenweg op Zuidoost. Lees meer in de informatiebrief die Aanpak Ring Zuid hierover verzond aan omwonenden.

Lees meer

Harry Marissen: verbinder en teamplayer vertrekt als voorzitter van Zuidoost

06-07-2020

Op de ALV op dinsdag 30 juni trad Harry Marissen af bij onze vereniging als voorzitter. Samen met de Groninger Ondernemers Courant keek hij terug op zijn voorzitterschap.

Lees meer

Automeetings aan Gideonweg worden verboden

03-07-2020

Vanwege overtredingen heeft de gemeente Groningen besloten automeetings aan de Gideonweg te gaan verbieden. De gemeente stuurde hierover een brief aan de omwonenden en bedrijven, lees hem hier.

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief