Nieuws

Zonnepanelen op je dak?

06-03-2019

Wil jij ook bekijken of je op het dak van je bedrijf mogelijk zonnepanelen kunt installeren? Dan is het project 'Zun op 't Dak' misschien wat voor jou! Samen met de gemeente Groningen biedt ZO ondernemers de kans om zonnepanelen op eigen dak te verkennen. Ingenieurs- en adviesbedrijf Ohpen uit Leek gaat met je aan de slag voor een volledige inventarisatie en het opstellen van een businesscase. En heel mooi: er zijn geen kosten aan verbonden. 

Lees meer

Studenten ROC Menso Alting onderzoeken naamsbekendheid OpenStad

06-03-2019

Leden van de bedrijvenverenigingen in de stad Groningen kunnen de komende weken gebeld worden door studenten van ROC Menso Alting. In opdracht van OTP Groningen voeren studenten van de opleiding junior-accountmanager een telefonisch onderzoek uit naar de naamsbekendheid bij ondernemers van OpenStad.

Lees meer

Uitnodiging bijeenkomst Zon op Daken op 28 februari

14-02-2019

De gemeente Groningen, samen met bedrijvenvereniging Zuidoost, heeft zich ten doel gesteld om in 2035 CO2 neutraal te zijn en voor 1 mei 2020, 12 MWp te ontwikkelen op daken van bedrijven en kantoren. De gemeente is hiervoor een pilot van 1 jaar gestart voor bedrijventerrein Zuidoost, 'Zon op Daken'. Ohpen ingenieurs verzorgt hiervoor kosteloos en onafhankelijk advies. Hoe? Dat lichten we graag toe op een informatiebijeenkomst op donderdag 28 februari over dit project. Lees hier de uitnodiging van Ophen.

Lees meer

Inloopbijeenkomst onderhoudswerkzaamheden N370 op 27 februari

14-02-2019

De provincie Groningen nodigt je uit voor een inloopbijeenkomst op 27 februari over de onderhoudswerkzaamheden aan de N370, die dit voorjaar zullen plaatsvinden. De locatie van de bijeenkomst is EM2 (op het Oude Suikerunieterrein) in Groningen.

Lees meer

Uitnodiging bedrijfsbezoek Food and Motion op 26 februari

07-02-2019

Wil je graag werken aan je gezondheid onder goede begeleiding? Kom dan in de benen en neem deel aan het bedrijfsbezoek bij Food and Motion op dinsdag 26 februari! Food and Motion biedt diëtistische begeleiding, personal training en bedrijfsfitness op Zuidoost in Groningen.

Lees meer

Gedeeltelijke sloop viaduct bij Esperantokruising vanaf 11 februari

07-02-2019

Combinatie Herepoort gaat een deel van het viaduct bij de Esperantokruising slopen. Deze werkzaamheden vinden plaats van 11 t/m 27 februari. Lees hier de brief van Aanpak Ring Zuid over de werkzaamheden en verkeershinder. 

Lees meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief