Jong ZUIDOOST

‘Jong Zuidoost’ is de naam van een nieuwe organisatie van en voor jonge(re) ondernemers en high potentials die werkzaam zijn op het bedrijventerrein Zuidoost.

Jong Zuidoost

Jong Zuidoost is hét jongerennetwerk van Bedrijvenvereniging Zuidoost. Bedrijvenvereniging Zuidoost is daarmee de eerste bedrijvenvereniging in de stad met een eigen jongerennetwerk.

Ben jij werkzaam bij één van de fantastische bedrijven op Zuidoost en ben je benieuwd naar welke innovatieve bedrijven en enthousiastelingen er rondom jou werkzaam zijn? Jong Zuidoost brengt jonge ondernemers en werknemers in dit gebied met elkaar in verbinding en laat je graag zien wat voor moois hier allemaal gebeurt. Er zitten hier zoveel mooie bedrijven, die te gekke dingen maken of juist bijzondere diensten aanbieden. Onderling is er nog veel meer interactie mogelijk.

Events
Gemiddeld eens in de twee maanden wordt er een event georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een bedrijfsbezoek bij een van de leden of een interessante spreker. We bepalen zelf de agenda met als doel om van elkaar te leren en samen op te trekken. Als wij ons verbinden, dan verbinden we ook de lokale bedrijven. Het bestuur hoort ook graag van de leden zelf waar zij behoefte aan hebben en passen dan graag het programma en aanbod daar op aan.

Los van het eigen programma zijn de leden uiteraard ook van harte welkom bij de activiteiten en events die vanuit ZO georganiseerd worden. We willen de kloof tussen de jongere en oudere generatie dichten.

Ben jij een jong professional?
Ben jij werkzaam als jong professional op ons bedrijventerrein en wil je je aansluiten bij dit fantastische netwerk?
Bel of mail dan met ons.

Ben jij een werkgever die jonge professionals in dienst heeft?
Vertel ze over dit netwerk en laat ze aansluiten. Wanneer jij zelf al lid bent van ZO dan zit het lidmaatschap van Jong Zuidoost daarbij inbegrepen.

Contactgegevens
Steven Buurma, voorzitter Jong Zuidoost
Bel mij op 050-7009923
Of mail naar jongzuidoost@bedrijvenvereniging-zo.nl

Op de foto de twee bestuursleden van Jong Zuidoost: Steven Buurma en Sanne Marissen

Lancering Jong Zuidoost
Jong Zuidoost heeft een geheel eigen huisstijl en dynamiek. Check de video.