IN GESPREK MET:
jesse hijlkema

MyOffice: hier moet je niet werken, hier wil je werken

Nieuw lid Jesse Hijlkema van MyOffice stelt zich voor

Onlangs is Jesse Hijlkema van MyOffice lid geworden van Bedrijvenvereniging Zuidoost. Hij stelt zich graag aan jullie voor.

Wat is je naam en bedrijfsnaam?
Jesse Hijlkema, MyOfffice.

Wat is je functie?
Locatiemanager

Wat doen jullie?
Bij MyOffice maken we een einde aan suffe grijze kantoortuinen en kale kantoren op afgelegen industrieterreinen. Wij creëren een gastvrije werkomgeving die inspireert en enthousiasmeert. Een plek waar je volledig ontzorgd wordt, nieuwe mensen leert kennen en waar kansen ontstaan voor jou en je onderneming.

Ontdek de ideale kantoorruimte in Groningen bij MyOffice. Gelegen op een gunstige locatie op loopafstand van Station Europapark en direct naast de snelweg, zo zijn we perfect te bereiken zowel met openbaar vervoer als met de auto! Bij MyOffice Groningen is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur dus je hoeft nooit te zoeken naar een plek.

Met meer dan 15.000 vierkante meter is MyOffice Groningen een van onze grootste vestigingen. In ons gebouw zijn diverse kantoorruimtes, vergaderruimtes en flexplekken beschikbaar, allemaal ontworpen om aan de moderne zakelijke eisen te voldoen.

Waarom ben je lid geworden?
Wij zijn lid geworden van Bedrijvenvereniging ZO omdat we ons netwerk in de directe omgeving willen vergroten en deel willen uitmaken van deze actieve bedrijvenvereniging. Naast de huidige samenwerking, hopen we in de toekomst nog meer elkaar te kunnen versterken.

Wat verwacht je van ons?
We verwachten toegang tot het lokale netwerk, met leuke activiteiten en wellicht tips om nog meer uit onze vestiging te kunnen halen. We kijken vooral uit naar een leuke samenwerking!