ACTIVITEITEN

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij bedrijfsvereniging ZO.

Zuid Oost

Je moet eerst inloggen om je aan te kunnen melden voor deze activiteit.

ZIEZO Schoon Actie

Op vrijdag 20 september 2024 organiseren wij een lokale schoonmaakactie op ons bedrijventerrein in het kader van World Cleanup Day.

ZIEZO Schoon actie

20 september 2024
11.15 - 13.00 uur

We roepen alle bedrijven op, die gevestigd zijn in het gebied Zuidoost Groningen, om mee te doen aan deze actie en hiermee ons bedrijventerrein een beetje schoner te maken. Je kan je als individu aanmelden, maar het is ook leuk en gezellig om mee te doen met een groep collega´s.

Over World Up Cleanup Day
World Cleanup Day is de grootste jaarlijkse opschoonactie ter wereld. Over de hele wereld worden opruimacties georganiseerd om het probleem van zwerfvuil aan te pakken. Inmiddels doen er 180 landen mee. In Nederland is Plastic Soup Foundation initiatiefnemer van World Cleanup Day en Nederland Schoon draagt ook bij aan deze wereldwijde beweging.

Materiaal
Voor het inzamelen van zwerfaval stellen wij zakken en afvalgrijpers beschikbaar.

11.15 uur
Inloop met kopje koffie en thee. Welkom door Harry Bouma, voorzitter Bedrijvenvereniging Zuidoost

11.30 – 12.30 uur
Uitleg en indeling in teams en verspreiden over de diverse terreinen om daar zwerfafval op te ruimen.

12.30 – 13.00 uur
Lunch: broodje en drinken