ACTIVITEITEN

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij bedrijfsvereniging ZO.

Elders

Workshop Social Media

Hoe zet je Instagram nu op zo’n manier in dat je klanten je graag volgen en uiteindelijk vaker bij je langs komen? Welke trends zijn er, waar jij gebruik van kunt maken? In deze sessie neemt social media deskundige Kirsten Jassies je mee in deze wondere wereld van social media en ga je ook zelf aan de slag!

Workshop

11 maart 2024
18:15 tot 22:00 uur

Instagram is inmiddels een onmisbaar social media platform voor de ondernemer. Hier kun je door middel van het vertellen van verhalen je klanten inspireren en informeren en rechtstreeks contact met ze hebben. Maar stap niet in de valkuil om van je Insta een catalogus te maken. Het is een sociaal medium, dat vooral geschikt is voor interactie!

Kirsten Jassies is social media expert. Ze geeft  Instagram- en Tiktoktrainingen aan  zelfstandigen en bedrijven, zowel overheid, retail als media. Daarnaast deelt ze haar kennis op Instagram, blogs en in boeken. Ze schreef Instaproof (2018), een inspirerende handleiding voor Instagram, Kick-ass content voor social media (‘21) en Tiktologie (sep ’22).

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor ondernemers en medewerkers actief in de detailhandel en horeca. Het is een interactieve bijeenkomst. Naast de basis workshop wordt er ook een verdiepingsworkshop aangeboden. Deze is zeer geschikt na het bijwonen van de basis workshop.

De workshop is kosteloos bij te wonen en wordt je aangeboden door de bedrijvenverenigingen in Groningen in samenwerking met Lutje Lokaal. Aanmelden is noodzakelijk! Klik op onderstaande knop voor meer informatie en aanmelden.

Nog nader te bepalen

Contactpersoon

Naam
Erwin Mulder