ACTIVITEITEN

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij bedrijfsvereniging ZO.

Elders

Veilig Ondernemen

Als ondernemer ben je dagelijks bezig met het reilen en zeilen van je onderneming en digitale veiligheid heeft hierin steeds vaker een belangrijke rol. Op 18 juni 2024 wordt in samenwerking met Veilig Ondernemend Groningen de bijeenkomst Veilig Ondernemen georganiseerd, waarbij (digitale) veiligheid centraal staat.

Bijeenkomst

18 juni 2024
17:45 tot 22:30 uur

Tijdens de bijeenkomst Veilig Ondernemen vertelt Xander Koppelmans als ‘De Gehackte Ondernemer’ zijn echte verhaal en hoe zijn bedrijf, zijn klanten en persoonlijke omgeving werden geraakt door een cyberaanval.

In één van de deelsessies die hierop volgt neemt een cyberspecialist van de Politie regio Noord Nederland je mee in hoe de Politie te werk gaat.

Aansluitend vertelt Erik Rutkens namens Cyber Security Noord je wat je kunt doen om je te beschermen tegen cyberaanvallen.

In de tweede deelsessie, speciaal voor de automotive verhuur branche, neemt Martin Jansen als relatiemanager autoverhuur van de Politie je mee in de aanwezige criminaliteit binnen de autoverhuur. We sluiten de avond af met een netwerkborrel waar je oa. een online veiligheidsscan kunt afnemen.

Congrescentrum MartiniPlaza

Adres
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen
Telefoon
050-5222777

Contactpersoon

Naam
Groninger Ondernemers Academy