Nieuwe ledenborrel

Netwerkevent

Deze activiteit is gesloten voor inschrijvingen.

Netwerkevent
05-01-2020
16.30-18.00 uur
6

ZO organiseert een event speciaal voor de leden die de afgelopen periode lid zijn geworden en voor nieuwe contactpersonen van bestaande leden. In 2020 nodigen we onze nieuwe leden uit voor een borrel op woensdag 5 februari, locatie wordt bekendgemaakt.

Info en gezelligheid

Tijdens dit event krijg je als nieuw lid of als nieuwe contactpersoon extra informatie over onze vereniging, over onze activiteiten. Ook is er uiteraard gelegenheid tot het stellen van vragen. En het is natuurlijk een ideale gelegenheid met een aantal van je nieuwe mede-leden kennis te maken tijdens deze ontspannen borrel!

Aanmelden

Alle nieuwe leden en alle nieuwe contactpersonen ontvangen van ons een uitnodiging voor dit event. Al langer lid maar wil je toch graag aanschuiven? Meld je dan hier aan.

Marlies Schipperheijn
Mail de contactpersoon