Nieuwe ledenborrel

Activiteit: Netwerkevent

Informatie activiteit

Je moet ingelogd zijn om te kunnen inschrijven.

Netwerkevent
05-06-2019
16.30-18.00 uur
0

ZO organiseert jaarlijks een event speciaal voor de leden die de afgelopen periode lid zijn geworden. Dit jaar nodigen we onze nieuwe leden uit voor een borrel op woensdag 5 juni bij het Paviljoen van de Dame.

Info en gezelligheid

Tijdens dit event krijg je als nieuw lid extra informatie over onze vereniging, over onze activiteiten. Ook is er uietraard gelegenheid tot hets tellen van vragen. En het is natuurlijk een ideale gelegenheid met een aantal van je nieuwe mede-leden kennis te maken tijdens deze ontspannen borrel op een prachtige locatie aan het Paterswoldse meer.

Aanmelden

Alle neiuwe leden ontvangen van ons een uitnodiging voor dit event. Al langer lid maar wil je toch graag aanschuiven? Meld je dan hier aan via 'Mijn ZO'.

Paviljoen van de Dame

Groningerweg 119a