Nieuwe Doen Energie College

Activiteit:

Informatie activiteit

Deze activiteit is gesloten voor inschrijvingen.

05-07-2018
16.00-19.00 uur
0

Hallo! Het Fonds Nieuwe Doen Groningen nodigt je in samenwerking met bedrijvenvereniging Zuidoost van harte uit voor een middag vol wetenswaardigheden over de wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid en energie. Want de overheid verwacht wat van je als ondernemer!

Wet- en regelgeving duurzaamheid en energie MKB
Zoals besloten in het klimaatakkoord van Parijs moeten ook de bedrijven in Nederland duurzamer worden ingericht. De overheid heeft hiertoe wet- en regelgeving bepaald. Dat betekent onder andere dat gebouwen in Nederland in 2050 energieneutraal moeten zijn. Voldoe je hier als bedrijf niet aan, dan riskeer je een boete van €20.500.

Waar moet je als ondernemer aan voldoen?

Welke duurzame maatregelen moet je als ondernemer doorvoeren en wanneer? Wat betekent deze wet- en regelgeving voor jouw organisatie? Welke boete riskeer je wanneer je niet voldoet aan deze wet- en regelgeving? Deze vragen en vele andere worden behandeld tijdens deze bijeenkomst. Je krijgt een duidelijk beeld van alles wat je moet weten over de wet- en regelgeving omtrent duurzaamheid en energie binnen het MKB. Positief punt is dat je alleen moet investeren in duurzaamheid en energie als je dit binnen 5 jaar terug kunt verdienen!

16.00-16.15 Inloop en aftrap Henk de Haan
16.15 -16.45 Tips en tricks over wet- en regelgeving duurzaamheid en energie MKB.
16.45- 17.00 Case 1 Fonds Nieuw Doen Groningen, geïnterviewd door Henk de Haan
17.00- 17.15 Subsidieregelingen Fonds Groningen door voorzitter ZO Harry Marissen
17.15- 17.30 Case 2 Fonds Nieuw Doen Groningen, geïnterviewd door Henk de Haan
17.30- 17.45 Aanpak gemeente Groningen energiebesparing voor het MKB
17.45- 19.00 Hapje en drankje

Meld je aan!
Je kunt jezelf, en een eventuele introduceé, gratis aanmelden, via de site: http://bit.ly/fondsevent.
De tickets hoeven niet geprint, of meegenomen worden.

Met vriendelijke groet,
Team Fonds Nieuwe Doen Groningen.
www.fondsnieuwedoen.nl

Zuidoost, Groningen