ACTIVITEITEN

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij bedrijfsvereniging ZO.

Elders

New Energy Forum

Het grootste festival voor (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessionals! Kom op 20 juni 2024 naar New Energy Forum! Raak geïnspireerd, denk en praat mee, breid je netwerk uit en ontmoet bedrijven! Het thema van dit jaar? Breaking Barriers met ondernemend lef!

Bijeenkomst

20 juni 2024
11:00 tot 18:30 uur

De vierde editie van het New Energy Forum in 2024!

Dit jaar draait het New Energy Forum om inspirerende initiatieven in de energie- en mobiliteitstransitie waarbij een flinke portie lef getoond wordt. Lef om risico’s te nemen en antwoorden te vinden. Tijdens dit gratis festival zoeken we samen het antwoord op vragen rondom ‘groen’ geld verdienen, duurzame mobiliteit, verduurzaming, een circulaire economie en het opleiden van vakmensen voor een baan in de techniek van de toekomst.

Het New Energy Forum trekt jaarlijks ongeveer 2000 deelnemers aan, waaronder studenten, academici, beleidsmedewerkers en ondernemers. De dag heeft een bomvol programma met boeiende sprekers, actuele discussies en spectaculaire demonstraties. Jort Kelder is dit jaar dagvoorzitter op het New Energy Forum.

Zernike Campus

Adres
Zernikelaan 17
9747 AA Groningen