ACTIVITEITEN

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij bedrijfsvereniging ZO.

Elders

MARUG Marketing Conference

Op dinsdag 12 maart 2024 vindt de 35ste editie van de MARUG Marketing Conference plaats in de Euroborg te Groningen. Tijdens dit unieke evenement komen studenten, professionals en bedrijven met affiniteit voor marketing samen. MARUG nodigt je van harte uit om deel te nemen aan het MARUG Congres!

Bijeenkomst

12 maart 2024
09:30-02:00

Onder begeleiding van dagvoorzitter Ron Simpson staat deze dag in het teken van “The Tide of Technology: New Heights, Deeper Insights“. Dit thema biedt inzichtelijke informatie over hoe moderne technologieën, zoals generatieve AI, hun weg hebben gevonden in de marketingsector en hoe dit de grenzen van strategie heeft veranderd.

Tijdens lezingen van bedrijven wordt aan de hand van vier subthema’s de ‘customer journey’ vanuit diverse perspectieven belicht. Het programma bevat boeiende sprekers als Procter & Gamble, en er staat een interessante masterclass over AI op het programma. Met het diverse aanbod van lezingen, workshops, masterclasses en netwerkmomenten biedt de MARUG Conference jou de uitgelezen kans tot het verbreden van jouw kennis en het uitbreiden van jouw netwerk!

Korting voor jou als lid van Zuidoost
Jij kunt voor slechts €100,- excl. btw (in plaats van €140,-) deelnemen aan de MARUG Marketing Conference! Aanmelden is mogelijk via de website. Schrijf je in met de code ‘TICKET_BVZO24’ om te profiteren van deze korting. Daarnaast is er ook de mogelijkheid tot het halen van een halve dag ticket vanaf de lunch voor maar €70,- excl. btw. Dit kan door een mail te sturen naar chairman@marugconference.nl.

Meld je nu aan voor de conferentie en verzeker jezelf van een dag vol nieuwe informatie, netwerk kansen en interessante ideeën!

Euroborg

Adres
Boumaboulevard 41
9723 ZS Groningen