Kick-off project 'Wasaweg Energieneutraal'

Activiteit:

Informatie activiteit

Je moet ingelogd zijn om te kunnen inschrijven.

21-06-2018
16.00-18.00
0

Graag nodigt Bedrijvenvereniging Zuidoost (ZO) ondernemers aan de Wasaweg uit voor de kick-off van het project 'Wasaweg Energieneutraal’ op donderdag 21 juni. In dit project kijken we hoe jij samen met bedrijven aan de Wasaweg onderling slimmer met elektriciteit om kunt gaan. Het levert jou als ondernemer een forse besparing op.

Programma

Tijdens de meeting op donderdag 21 juni vanaf 16.00 uur bij Bossers & Cnossen (Wasaweg 3) willen we je graag informeren over wat zich de komende 12 maanden in jouw straat gaat afspelen en hoe jij hier baat bij kunt hebben. De meeting start om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur. Wethouder Mattias Gijsbertsen (energie & milieu) zal de kick-off openen.

De voordelen voor jouw bedrijf:

• gratis energiescan voor inzicht in het energieverbruik*
  • gratis onderzoek naar dakconstructie voor zonnepanelen*
  • gratis simulatie-kit voor de opbrengsten van zonnepanelen, een batterij of laadpalen
  • korting op zonnepanelen
  • korting op laadpalen

* gratis voor de eerste 10 bedrijven die zich aanmelden

Aanmelden

Aanmelden voor de kick-off kan t/m 13 juni via info@bedrijvenvereniging-zo.nlGraag zien we jou en/of jouw collega op donderdag 21 juni vanaf 16.00 uur bij Bossers & Cnossen.

Bossers & Cnossen

Wasaweg 3