ACTIVITEITEN

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij bedrijfsvereniging ZO.

Zuid Oost

Je moet eerst inloggen om je aan te kunnen melden voor deze activiteit.

Inspiratiesessie ChatGPT

Op woensdag 26 juni organiseren wij een Inspiratiesessie ChatGPT. Tijdens deze sessie kun je kennismaken met ChatGPT en wat deze ontwikkeling voor jouw bedrijf kan betekenen.

Bijeenkomst

26 juni 2024
09.00 tot 11.00 uur

Wegens enorm succes organiseren wij voor de derde keer een Inspiratiesessie ChatGPT in juni 2024. Wil je hier meer van weten? Laat je dan woensdag 26 juni 2024 van 09.00 tot 11.00 uur verrassen door Mark C Hoogeboom.

Mark C Hoogenboom is een ervaren ICT Engineer en ICT Architect en is naast ondernemer ook docent/onderzoeker bij de Hanze Hogeschool.  

Tijdens deze bijeenkomst willen wij de impact van ChatGPT laten zien binnen verschillende branches. We gaan in op de huidige bedrijfsprocessen die met behulp van AI/ChatGPT versterkt of overgenomen kunnen worden. Welke nieuwe dienstverlening ontstaat er? Welke kansen biedt het qua optimalisering of het verminderen van routinematig werk?  

Laat je inspireren en verrassen tijdens deze interactieve sessie!  

Wil je meer na deze sessie?
Dan organiseren we in juli en in september een praktische masterclass over hoe AI in te zetten in je organisatie met aansluitend een lunch. 

Locatie
Zowel de Inspiratiesessie als de Masterclass vinden plaats bij MyOffice, Winschoterdiep 50 te Groningen.

 

MyOffice

Adres
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

Contactpersoon

Naam
Annatascha Udinga
Telefoon
06-38528100