ACTIVITEITEN

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij bedrijfsvereniging ZO.

Elders

Informatiebijeenkomst invoering zero-emissiezone

Vanaf 1 april 2025 wordt er een zero-emissiezone ingevoerd in de binnenstad van Groningen. De gemeente Groningen nodigt je uit voor een informatiebijeenkomst op 25 maart 2024.

Bijeenkomst

25 maart 2024
18:15 tot 20:00 uur

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt er een presentatie gegeven over de zeroemissiezone, kun je aanschuiven bij een van de gesprekstafels of kun je in gesprek gaan met medewerkers van de gemeente Groningen.

Aanmelden
Om een goed beeld te krijgen van de hoeveelheid aanwezigen en de informatiebehoefte, willen we je vragen om je voor 11 maart 2024 voor de bijeenkomst aan te melden door een mail te sturen naar stadslogistiek@groningen.nl.

Geef bij aanmelding aan: of je bewoner of ondernemer bent, of je binnen of buiten de zero-emissiezone woont of werkt en welke vragen je voorafgaand aan de informatiebijeenkomst al heeft. Als je ondernemer bent, horen we daarnaast ook graag
voor welk bedrijf je werkzaam bent en in welke branchering. Na je aanmelding ontvang je informatie over de locatie van de informatiebijeenkomst.

Let op: we hebben op 25 maart ruimte voor maximaal 120 personen. Mochten er meer aanmeldingen binnenkomen, dan kijken we of we deze groep een alternatief kunnen bieden.

Voor meer informatie, klik op de toegevoegde bijlage.

Locatie wordt bekend gemaakt na je aanmelding