Eindejaarsbijeenkomst

Activiteit: Eindejaarsbijeenkomst

Informatie activiteit

Je moet ingelogd zijn om te kunnen inschrijven.

Eindejaarsbijeenkomst
17-12-2018
0

Het bestuur van ZO nodigt alle leden van de vereniging van harte uit voor onze feestelijke Eindejaarsbijeenkomst op maandag 17 december, vanaf 16.30 uur in de Coendersborg. Graag kijken we met jullie terug op het afgelopen jaar, en naar de mooie plannen voor het komend jaar. Proost je met ons mee?

We luiden het jaar wederom uit in de mooie Coendersborg in het zuiden van Stad. Uiteraard staat er een maaltijd voor je klaar, en is er voldoende gelegenheid om je medeleden te ontmoeten tijdens deze gezellige bijeenkomst.

16.30 uur  Inloop met een lekker glaasje en hapje
17.00 uur  Welkomstwoord. Terug-en vooruitblik door Harry Marissen, voorzitter ZO
17.30 uur  Borrel, muziek en dinerbuffet
19.30 uur  Einde programma

Locatie en parkeren
De locatie van de Eindejaarsbijeenkomst is de Coendersborg, Coendershaag 1 in Groningen. Hier is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

De Coendersborg

Coendershaag 1