Eindejaarsbijeenkomst ZO

16-12-2019
16.30-19.30 uur
88

Het bestuur van ZO organiseert voor alle leden en relaties van de vereniging weer een feestelijke Eindejaarsbijeenkomst op maandag 16 december, vanaf 16.30 uur in de Coendersborg. Graag kijken we met jullie terug op het afgelopen jaar, en naar de mooie plannen voor het komend jaar. Proost je met ons mee?

We luiden het jaar wederom uit in de mooie Coendersborg in het zuiden van Stad. Uiteraard staat er een maaltijd voor je klaar, en is er voldoende gelegenheid om je medeleden te ontmoeten tijdens deze gezellige bijeenkomst.

16.30 uur  Inloop met een lekker glaasje en hapje
17.00 uur  Welkomstwoord. Terug-en vooruitblik door Harry Marissen, voorzitter ZO
17.30 uur  Borrel, muziek en dinerbuffet
19.30 uur  Einde programma

Locatie en parkeren
De locatie van de Eindejaarsbijeenkomst is de Coendersborg, Coendershaag 1 in Groningen. Hier is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren.

De Coendersborg

Coendershaag 1