ACTIVITEITEN

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij bedrijfsvereniging ZO.

Zuid Oost

Je moet eerst inloggen om je aan te kunnen melden voor deze activiteit.

Circo Track – Driedaagse training om jouw bedrijf circulair te maken

Tijdens het 3-daagse CIRCO-trainingsprogramma word je, samen met andere bedrijven in Groningen, door ervaren trainers meegenomen in de wereld van circulaire ontwerpprincipes en businessmodellen. Je gaat direct concreet aan de slag met je eigen producten en diensten en leert bijvoorbeeld waar verspilling van waardevolle materialen en producten zit, en hoe je die omzet naar circulaire businesskansen.

03 oktober 2023
09.00 - 16.00 uur

Wat levert het jou op?
Na het volgen van de 3-daagse loop je met een nieuwe circulaire propositie, die economische en ecologische waarde oplevert voor jouw bedrijf en je klanten, de deur uit. Inclusief een stappenplan voor implementatie. Zo kan je concreet meteen aan de slag!

Voor wie is het?
Bedrijven gevestigd in Groningen kunnen zich aanmelden voor deze CIRCO Track. Het deelnemende team van ieder bedrijf bestaat bij voorkeur uit een tweetal; een designer/ingenieur/productmanager en een commerciële collega die de markt, klanten en stakeholders kent. Deze wisselwerking levert meerwaarde op tijdens de training. Daarnaast levert de uitwisseling met andere deelnemende bedrijven ook concrete uitkomsten op die geïmplementeerd kunnen worden in je eigen bedrijf.

Investering
De driedaagse CIRCO Track kost per bedrijf € 1.000,- exclusief btw. Per bedrijf kunnen twee deelnemers meedoen. De Gemeente Groningen en Bedrijvenvereniging Zuidoost stellen een voucher beschikbaar waardoor je als bedrijf 500 euro korting krijgt. Deelname aan de track kost je dan dus maar € 500,-

Douwe Jan Boersma – Opnieuw! Buitenpost
Douwe Jan Boersma heeft de CIRCO Track Maakindustrie gevolgd vanuit zijn bedrijf OPNIEUW! in Buitenpost. OPNIEUW! is twee jaar geleden door Douwe Jan opgericht en is bij CIRCO terechtgekomen door zijn Vereniging Circulair Friesland. In deze video vertelt Douwe Jan wat CIRCO hem heeft opgeleverd. Ervaringen met CIRCO tracks – Vereniging Circulair Friesland

Deze Circo Track wordt mede mogelijk gemaakt door Ecoras en de Gemeente Groningen.

De data van de driedaagse training:
– Dinsdag 3 oktober
– Donderdag 12 oktober
– Donderdag 2 november

MyOffice

Adres
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

Contactpersoon

Naam
Irma Noorbergen
Telefoon
050-2115670