ACTIVITEITEN

Ervaar de kracht van verbinding: Ontdek onze veelzijdige activiteiten bij bedrijfsvereniging ZO.

Zuid Oost

Je moet eerst inloggen om je aan te kunnen melden voor deze activiteit.

Bijeenkomst Hittestress op Eemspoort

IS Eemspoort het heetste deelgebied op bedrijventerrein Zuidoost? Ontdek het tijdens de bijeenkomst ´Hittestress op Eemspoort?´ op woensdag 11 oktober om 15.30 uur in De Stek, Euvelgunnerweg 25A te Groningen. Iedereen is van harte welkom, ook al ben je niet gevestigd op Eemspoort.

11 oktober 2023
15:30 tot 17:00 uur

Eemspoort is een deelgebied op het bedrijventerrein ten zuidoosten van de binnenstad van Groningen. Het deelgebied is gebouwd langs de Hunzezone dat onderdeel is van de Stedelijk Ecologische Structuur (SES). Het gebied is gevuld met bedrijfsloodsen, bedrijfsverzamelgebouwen, kantoren en detailhandel. De gemeente Groningen heeft in 2018 een stresstest klimaatadaptatie uitgevoerd. Hieruit blijkt dat Eemspoort een rode vlek is op de hittestresskaart.

Onderzoek klimaat adaptieve maatregelen
Dit is voor ons als vereniging aanleiding om Royal Hasjkoning DHV te vragen om te onderzoeken hoe ondernemers dit ervaren en in hoeverre ze klimaat adaptieve maatregelen wensen op hun terrein. Het onderzoek is afgerond en RHDHV gaan hun bevindingen aan ons presenteren. Daarnaast deelt een ondernemer zijn ervaringen met je over het doorvoeren van dit soort veranderingen in zijn omgeving.

Voor wie is het?
Deze bijeenkomst is enerzijds voor ondernemers of pandeigenaren gevestigd op Zuidoost die meer willen weten over dit thema en het toekomstbestendig maken van hun bedrijf en hun omgeving en anderzijds voor andere betrokkenen en belangstellenden.

Netwerken
Na afloop van de bijeenkomst is er de mogelijkheid om na te praten met een hapje en een drankje.

15:15 tot 15:30 uur – Inloop

15:30 tot 17:00 uur – Bijeenkomst

17:00 tot 17.30 uur – Netwerken onder het genot van een hapje en een drankje

De Stek

Adres
Euvelgunnerweg 25A
9723 CV Groningen

Contactpersoon

Naam
Irma Noorbergen