Bedrijfsbezoek Privacy1

Bedrijfsbezoek

Deze activiteit is gesloten voor inschrijvingen.

Bedrijfsbezoek
10-10-2019
16.30-18.30 uur
20

Leer denken als een hacker! Het bestuur van ZO nodigt je van harte uit voor het bedrijfsbezoek bij Privacy1 op 10 oktober 2019.

Privacy1, Qbit en de Stichting Cyber Security Centrum Noord Nederland verwelkomen je graag. We laten je zien én ervaren hoe privacy en security hand in hand kunnen gaan. We laten je kennismaken met het zelf leren inbreken op systemen, wifi-netwerken etc. Daarmee kan je organisatie beter inspelen op informatiebeveiligingsrisico’s. 

Programma

16.30 uur  Inloop bij Privacy1
16.45 uur  Welkomstwoord door ZO
16.50 uur  Introductie en presentatie
17.15 uur  Hack-demo
17.45 uur  Quickscan/ wrap up
18.00 uur  Hackers-borrel
18.30 uur  Einde event

Over Privacy1

Privacy1 helpt al sinds jaar en dag organisaties om privacywet- en regeling zoals de AVG praktisch te implementeren. Er heersen momenteel (helaas en vaak onterecht) veel misverstanden over de privacyregels waaraan bedrijven (sinds 25-5-2018) moeten voldoen. Privacy1 zet zich op allerlei manieren in om de misverstanden zoals 'we mogen bijna niks meer' om te buigen naar een praktische invulling die past bij de organisatie. Het bedrijf heeft allerlei handige middelen ontwikkeld om op een zorgvuldige wijze met persoonsgegevens om te kunnen (blijven) gaan.

Daarnaast is Privacy1 officieel trainingspartner van drie IAPP-certificaten, waaronder CIPP/E, CIPM en CIPT. Privacy1 heeft eerder dit jaar de deuren van een unieke privacy-escaperoom geopend. Hiermee heeft zij de brug geslagen tussen privacy en security. 

Aanmelden

De aanmelding voor evenementen van ZO is vereenvoudigd. Je kunt je hier nu aanmelden voor dit bedrijfsbezoek zonder in te loggen, via de aanmeldknop rechts.

Privacy1

Adres
Lübeckweg 2
Plaats
Groningen
Naar de website

Contactpersoon

Naam
Marlies Schipperheijn
Mail de contactpersoon